PowerMoves:
let’s kick some ass!

Herken je dit:

  • Je weet wat je zoekt in een baan of hebt de beslissing genomen om iets voor jezelf te starten (YAY!). Toch lukt het maar niet om hier stappen in te zetten waardoor je blijft hangen en geen daadwerkelijke acties neemt.
  • Je bent een tikkeltje (en da’s eigenlijk een understatement) perfectionistisch waardoor to do’s uitgesteld of niet afgemaakt worden
  • Regelmatig hoor jij kritische stemmetjes in je hoofd die ervoor zorgen dat jij niet gaat voor jouw droom
  • Je maakt wel plannen en stelt doelen, maar vaak kom je er naderhand achter dat de uitvoering hiervan te wensen overlaat…

Je denkt veel na en loopt daar soms in vast. Wat wil je nou eigenlijk echt?

No worries, I got you!

Ondanks dat ik een groot voorstander ben van ‘feel the fear and do it anyway!’, weet ik hoe spannend het kan zijn. Het heeft mij immers jaren gekost om echt voor mezelf te kiezen en uiteindelijk ondernemer te worden. Ik had nou eenmaal in mijn hoofd gehaald dat ondernemers rijk en slim waren en coaches oud en grijs (ja echt). Ik vond mijzelf niet in dat plaatje passen. Toen ik erachter kwam dat dit mijn eigen gedachtes waren ben ik aan het werk gegaan om die belemmerende overtuigingen te doorbreken. Dat ging niet zonder slag of stoot en regelmatig heb ik in mijn ondernemersreis tot nu toe onder de tafel willen kruipen om er niet meer onder weg te komen, maar ik heb altijd doorgezet. En dit gun ik jou ook. Misschien is jouw droom niet om een eigen onderneming te starten, maar merk je wel dat je het jezelf moeilijk maakt en je het lastig vindt om stappen te zetten.

What’s in it for me?

Dit programma heeft niet voor niks de naam PowerMoves gekregen! We gaan ass kicken! Het doel is dat jij in actie komt. Dat je, ondanks dat die comfortzone soms zo heerlijk aanvoelt, die veilige haven een beetje gaat vergroten. Zeg maar Ciao tegen uitstelgedrag, want vanaf nu heb jij daar een broertje dood aan. Uiteraard ben jij volledig zelf de uitvoerende partij, maar mijn pompoms liggen klaar om je te supporten. Mijn Nikes overigens ook, om je een liefdevolle schop onder je booty te geven waar nodig ?.

Wil je liever sparren over bepaalde dingen waar je in vast loopt zodat je tot meer inzichten over jezelf komt? Juist dit is heel belangrijk om er vervolgens ook duurzaam iets in te kunnen veranderen. Het hoeft dus echt niet alleen maar vol gas vooruit te zijn. Even stilstaan en reflecteren is super waardevol. Ik ben graag je sparringpartner.

Praktische info

Twee uur individuele coaching in te delen in blokken van 30 minuten makkelijk zelf online in te plannen.

De investering is nu tijdelijk 197 euro. Betalen in termijnen is in overleg mogelijk. 

Interesse? Klik op de knop hieronder en stuur me een bericht waarin je aangeeft waar ik je mee kan helpen. Ik zal aan de hand hiervan contact met je opnemen.