Plan hier jouw gratis Back on Track gesprek

Je twijfelt al een tijd aan je werk. Je weet stiekem misschien al wel dat je huidige baan het niet meer is voor je, maar wat dan wel? Je hebt geen idee wat er dan bij je past en je blijft hangen in jouw comfortzone, terwijl je weet dat dit niet is waar jij gelukkig van wordt. Je bespreekt je twijfels met de familie en vrienden, maar zij kunnen je ook niet echt verder helpen. Het liefst wil je dat iemand je vertelt welk werk jij moet gaan doen zodat je zelf niet hoeft te kiezen, maar je bent er inmiddels achter dat je toch echt zelf een beslissing moet maken. Ondertussen groeit het gevoel dat er veel meer in je zit dan er nu uit komt en dat frustreert.

Je ervaart veel onrust. Soms lijkt het alsof de toekomst stilstaat. Omdat je niet weet wat je wil, kun je ook geen stappen maken. Terwijl jij zo goed weet dat je de wereld een beetje mooier wil maken. De onrust die je ervaart komt doordat je geen duidelijkheid hebt. Ga maar na: als jij concreet en supergoed zou weten wie jij bent, zou voelen waar jouw vuurtje van aan gaat en waar jouw unieke kwaliteiten liggen, zou dat niet al veel meer duidelijkheid geven? Je hebt die duidelijkheid nodig om rust te kunnen ervaren en dat begint bij bewustwording. Zodra jij bewust wordt van wie jij bent en waarom je doet wat je doet, zul je een brug kunnen slaan naar een baan die bij jou past. Weten wat je wil geeft richting en focus. Het zorgt ervoor dat jij de touwtjes in handen kunt nemen om een toekomst te creëren zoals jij die voor je ziet met een baan die daar bij past.

Geloof mij, ik weet maar al te goed hoe jij je voelt. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het zó anders kan. Ook voor jou! Het is echt mogelijk om met plezier naar je werk te gaan. Om meer energie van je baan te krijgen dan het je kost en iets te doen waar je voldoening uit haalt.

Ben je benieuwd naar wat jij kunt doen om meer duidelijkheid te creëren? Plan een Back on Track gesprek in en ik kijk persoonlijk met je mee, zodat jij in actie kunt komen. Een Back on Track gesprek duurt 30 minuten en is 1 op 1, zodat ik goed met jou kan meekijken in jouw unieke situatie.

Wat kun je verwachten van een Back on Track gesprek?
⚡ Meer helderheid in waar je naar toe wil werken, zodat je meer rust hebt
⚡ Een advies waar je mee aan de slag kunt, zodat je direct in actie kunt komen
⚡ Doordat je erachter komt waar jij jezelf tegenhoudt, weet je ook wat je mag veranderen om met vertrouwen de toekomst in te gaan
Dit gesprek is vrijblijvend. Uiteraard vertel ik je graag meer over hoe ik jou verder kan helpen in mijn 1 op 1 coaching.

Staat er geen geschikte datum voor je tussen? Stuur me dan even een berichtje.

Let op! Ik heb beperkt plek voor Back on Track gesprekken. Dit betekent dat de door jouw ingeplande sessie geen garantie geeft dat wij elkaar ook daadwerkelijk spreken. Ik maak een selectie uit de binnengekomen aanmeldingen, zodat ik alleen de mensen spreek waarvan ik denk dat ik ze ook daadwerkelijk kan helpen. Je ontvangt hierover bericht van mij.