Webinar Van takkebaan naar topjob!

Hoe jij het antwoord vindt op die grote ‘wat wil ik nu’-vraag, zodat je weer zin krijgt in de toekomst!

Zeg eens eerlijk: wanneer ging jij voor het laatst echt met plezier naar je werk? De kans is best groot dat dat even geleden is, gezien je op deze pagina rondhangt 😉.
Werktwijfels zijn verrot, vermoeiend en frustrerend. Wellicht herken je één of meer van de volgende punten:
💭 Je weet dat je meer potentie hebt dan je nu laat zien
💭 Je hebt weinig energie en voel je onrustig
💭 Je hebt het gevoel dat je ‘vast’ zit en niks verder komt, terwijl de rest van je omgeving de ene toffe stap na de andere maakt
💭 Je voelt je leeg

Het liefst wat je wil, is weten waar je kracht ligt en wat je leuk vindt, zodat je stappen kan zetten naar een baan waar je blij van wordt.

Voor wie is Van takkebaan naar topjob?

✅ Twintigers en dertigers die al enige tijd twijfelen aan hun werk en weten dat er meer moet zijn dan dit. Je wil niet settelen voor een baan waar je niet blij van wordt, want daar is het leven te kort voor. Je bent bereid om de stappen te zetten die nodig zijn, ook al weet je nu nog niet hoe dit er precies uit ziet.

❌ Je bent tevreden met een zesje. Je blijft liever ongelukkig dan dat je jouw gouden kooi moet verlaten en je comfort zone stretcht.

Doe mee en leer mijn bewezen methode waarmee jij direct meer inzichten krijgt in wat een baan moet hebben om er blij mee te zijn. Na Van takkebaan naar topjob weet jij:

🔥 Welke logische verklaringen er te vinden zijn voor jouw twijfels en waarom zoveel mensen hier tegenaan lopen
🔥 Waar beroepentesten de plank mis slaan en wat je wél moet doen
🔥 Hoe jij praktisch en concreet aan de slag kunt met je werktwijfels