Wil jij de kans maximaliseren dat jouw volgende baan een langdurig succes wordt?

Dit is mogelijk voor jou als jij supergoed weet jij nodig hebt!

Anniek Witteveen
Je wil graag een baan waar je met plezier naar toe gaat, maar..

❌ Je hebt geen idee welke baan dit dan moet zijn, waardoor elke vacaturejacht op niks uitloopt
❌ Je bent onzeker geworden: kun je wel iets anders? Dit zorgt ervoor dat je niet in actie komt
❌ Je hebt geen focus, omdat je of heel veel leuk vindt of juist geen idee hebt wat je leuk vindt
❌ Je zit gevangen in jouw gouden kooi, je comfort zone. Het voelt veilig en vertrouwd, ook al ben je nu niet happy

Je wil een stip op de horizon. Een duidelijk doel waar je naar toe kunt werken, zodat je die baan gaat veroveren waar je met plezier naar toe gaat en trots kunt zijn op jezelf!

Wat ga je doen?

Blijf jij doorsukkelen? Of ga je er eindelijk achter komen waar jouw goud ligt en hoe je dit vertaalt naar een baan die daar bij past?
Dit is namelijk echt mogelijk, ook voor jou!

Stel je voor..

Stel je voor dat jij een concrete blueprint hebt van jezelf. Een soort handleiding waarin staat wie jij bent, wat je kan en nodig hebt. Een duidelijk kader waar een baan aan moet voldoen voor jou om er blij mee te zijn. Als je een vacature leest weet je binnen no time of dit een match made in heaven is voor jou of niet. Je kunt duidelijk onderbouwen waarom deze baan bij jou past, waardoor het schrijven van een sollicitatiebrief appeltje eitje wordt. Sollicitatiegesprekken worden een tweerichtingsweg, in plaats van een soort wedstrijd die je moet winnen door de perfecte kandidaat te spelen. Jij weet namelijk wat je moet vragen om goed in te kunnen schatten of jij jezelf met plezier ziet werken bij het desbetreffende bedrijf.

 

Klinkt goed?

I know! En het is geen rocket science, je moet alleen even weten hoe je daar komt. Gaan wij samenwerken? Dan is Roadtrip uit jouw werkdip jouw hoe!

Inmiddels heb ik ik al tientallen jonge professionals mogen begeleiden op hun pad naar een baan waar ze blij van worden. In Roadtrip uit jouw werkdip neem ik jou stap voor stap mee in mijn methode, die ervoor zorgt dat jij jezelf een stuk beter leert kennen en daardoor de keuzes kunt maken waar jij gelukkig van wordt.

Get ready voor veel eye-openers 😉

Na een aantal jaar op Curaçao gewoond te hebben, twijfelde ik wat ik wilde gaan doen qua werk als ik terug zou zijn in Nederland. De terugkeer naar Nederland stond namelijk gepland, wat maakte dat ik hier wel over na moest gaan denken. Twijfels, twijfels, twijfels.

Veel goedbedoelde adviezen verder, was ik er nog steeds niet uit wat ik nou wilde. Ik besloot Roadtrip uit jouw werkdip te gaan volgen.

Ik ging gelijk vol goede moed van start en wat me direct na de eerste opdracht opviel; het programma hanteert een heel andere benadering van je ‘probleem’ en over de opdrachten blijf je nog een tijd lang nadenken (op een positieve manier, het doet echt wat met je). Ik keek naar waar ik blij van werd, wat mij voldoening gaf en wat ik belangrijk vind in werk. Het was voor mij een fijne bevestiging van wat ik al dacht, zonder dat het voelt als een kort-door-de-bocht en veilige keuze. Het voelt nu juist als een goed onderzochte keuze en ik weet precies wat ik wil nu!

Marije

Over mij

In 2011 studeerde ik af op de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Mensen helpen is wat ik het liefste deed, dus ik startte met plezier op mijn eerste werkplek waar ik ook mijn jaarstage had gedaan. De eerste jaren waren top! Ik leerde veel en hield van de variatie die mijn baan me gaf. Tot ik steeds vaker begon te twijfelen.. is dit het wel echt voor mij?

Deze trend zette zich voort en ik kreeg er steeds meer last van. Mijn lontje werd steeds korter, ik had dagelijks hoofdpijn en ik was niet de vrolijke Anniek die ik eerder was. De twijfels rondom werk overschaduwde mijn hele dagelijkse leven, want ook als ik niet daadwerkelijk op het werk was, was ik er in mijn hoofd mee bezig. Wat wilde ik nou? Ik zocht wel vacatures, maar dacht bij alles dat ik het toch niet kon. Want dit is wat werktwijfels kunnen doen: blijf er lang genoeg mee doorlopen en je zelfvertrouwen brokkelt af!

Toen ik bijna in een burn-out belandde besloot ik dat het klaar was met mijn voortkabbelende leven waarin ik niet blij was. Ik investeerde in een coach en werkte hard aan mezelf. Ik begon meer en meer te beseffen waar het al die tijd op stuk liep. Ik moest een stapje terug, mezelf eerst goed leren kennen voor ik verdere keuzes kon maken.

Ik leerde waar mijn kwaliteiten liggen, wat mij energie geeft en waar ik mijn voldoening uit haal. Mijn zelfvertrouwen groeide en zo kon ik verdere stappen in mijn loopbaan gaan zetten. Wat me uiteindelijk tot hier gebracht heeft, waar ik mijn ervaring in mag zetten om anderen te helpen. Zo enorm dankbaar voor!

Inmiddels heb ik mijn eigen methode ontwikkeld waarmee ik al tientallen jonge professionals heb kunnen helpen. Wat de gouden sleutel voor mij was, bleek voor meer mensen te werken! Stap voor stap neem ik je mee naar het beantwoorden van die grote ‘wat wil ik nu?’-vraag. Duidelijk, concreet en praktisch.

Voordat ik begon aan het programma Roadtrip uit jouw werkdip had ik weinig energie wanneer ik thuiskwam van mijn werk. Ik kon het alleen maar hebben over de minder leuke gebeurtenissen die plaatsvonden en sliep daarnaast slecht. Ik leefde echt van weekend naar weekend, maar op zondagnacht begon het alweer te borrelen: “wat staat er morgen op het programma, wat moet ik niet vergeten, heb ik me goed voorbereid op de meetings etc”.

Mijn doel van het programma was voor het nieuwe jaar de keuze maken: of ik ga de volle 100% voor mijn vorige werkgever waar ik al ruim 9 jaar werkte, of ik maak de keuze om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Ik ben een enorme twijfelkont (iets met Weegschaal zijn😉) en het programma heeft mij inzicht gegeven in wat ik écht leuk vind, waar ik goed in ben en me geholpen om deze toch wel moeilijke beslissing te maken. En met succes: ik ben gestart bij een nieuwe werkgever waar ik enorm gewaardeerd word, met fijne collega’s en een takenpakket die aansluit bij mijn kwaliteiten.

Ik begon aan het programma toen ik mijn vorige werk beoordeelde met een zesje. Door de keuze te maken voor een nieuwe job, kom ik nu weer met  leuke verhalen thuis en heb daarnaast energie over om 3x in de week te gaan sporten en ook nog leuke dingen te doen met familie en vrienden. Kortom: als ik dit eerder had geweten…

Iris

Dit heb jij na het programma bereikt

Jouw persoonlijke, unieke blueprint
Je weet precies wat je nodig hebt en waar een baan aan moet voldoen om er met plezier naar toe te gaan.

.

Een boost in je zelfvertrouwen
Je weet waar je knettergoed in bent en voelt dit ook echt, waardoor jouw zelfvertrouwen een flinke boost krijgt. Bonus: als je weet waar jij in uitblinkt, kun je het nog meer inzetten in je dagelijkse leven!
Actie in de taxi
Hoppa! Het is tijd voor actie. Nu jij weet wat je zoekt, kun je stappen gaan zetten naar die toekomst waar je blij van wordt en die baan die daar perfect bij past!

Positive vibes only 😎

Wat maakt dit programma uniek?

Mocht je me al een beetje kennen, dan weet je misschien dat ik niet zo’n fan ben van beroepentesten. Ik geloof gewoon niet dat zo’n test je helpt op het moment dat je erg zoekende bent en dat het belangrijke stappen overslaat. Het legt direct de focus op de functie die bij jou zou passen, terwijl er eerst nog andere vragen beantwoord mogen worden. Want zeg eens eerlijk: als jij niet weet waar je goed in bent, wat je energie en voldoening geeft, hoe kun je dan weten of een baan bij jou past of niet? Dat is dan toch nergens op gebaseerd?

Ik ben voor het bouwen van een sterke fundering. Begrijpen waarom bepaalde dingen niet bij je past en wat dan wel, zodat je makkelijker kunt selecteren in vacatures en de kans maximaliseert dat jouw volgende baan een succes wordt. Als jij weet waar je naar op zoekt bent zie je binnen no time of een vacature bij je past of niet, én weet je welke vragen jij moet stellen tijdens een sollicitatiegesprek om erachter te komen of het inderdaad een match made in heaven is!

Dit zegt Jolien..

Wat je in Roadtrip uit jouw werkdip gaat doen

Je volgt zeven modules, gebaseerd op mijn bewezen methode die je hiernaast ziet 👉.

Module 1: Waar wil ik naartoe?

Hoe wil jij dat jouw toekomst eruit ziet, heb je daar wel eens over nagedacht? Uiteindelijk leef jij niet om te werken, dus zou het toch superfijn zijn als je een baan vindt die bij jouw ideale leven past? In de eerste pijler gaan we in kaart brengen wat jouw huidige situatie is en waar je naar toe wil. Ook ga je op basis van jouw ideale leven op zoek naar je kernwaarden, waarmee je direct belangrijke informatie te pakken hebt.

Module 2: Waar ben ik goed in?

Wat is jouw time to shine? Waar blink je in uit? Alvast een tipje van de sluier: je bent in meer dingen goed dan je denkt! Veel dingen merk je zelf alleen niet meer op, omdat het zo natuurlijk voor je is. Het past zo bij jouw karakter dat je niet in de gaten hebt dat andere mensen dit juist enorm waarderen in jou. Tijd om het stof van jouw kwaliteiten te blazen en ze opnieuw uit te vinden in deze module!

Module 3: Waar krijg ik energie van?

Oeh, dit is zo’n fijne pijler! Want als jij leert zien wat jou energie geeft, kun je er meer van doen en daar word je direct blij van.

Module 4: Wat is mijn WHY?

Dit is misschien wel de meest uitdagende pijler van het hele programma! Je why… Datgene waar jij voldoening uit haalt en waardoor jij je nuttig voelt. De vorige modules waren vooral op jou gericht, terwijl deze module van jou op de buitenwereld gericht is. Hoe wil jij de wereld een beetje mooier maken? Wat kun jij voor een ander betekenen, waardoor je een positieve bijdrage levert? Je komt erachter in deze module!

Ook ga je alle informatie die je tot nu toe verzameld hebt, verwerken in jouw eigen Lonely Planet. Jouw gids naar die baan die bij je past! Deze is goud waard, omdat je jouw Lonely Planet vanaf nu naast vacatures kunt leggen en binnen no time ziet of een functie bij je past of niet. Ook in de voorbereiding voor een sollicitatiegesprek is ‘ie megawaardevol!

Module 5: Welke beroepen passen er bij mijn Lonely Planet?

In module 4 ga je een de slag met het creeren van jouw persoonlijke, unieke blueprint: je Lonely Planet! Nu je deze hebt opgesteld, gaan we in deze module kijken welke beroepen er bij jouw Lonely Planet passen. Tijd om eens zonder oogkleppen te kijken naar wat bij jou past!

Module 6: Waar houd ik mezelf tegen?

Als jij het antwoord op bovenstaande vragen weet, ben je al een eind op weg. Maar op weg naar verandering kan het maar zo zijn dat er iets in jouw koppie gebeurt. Als jij een keuze wil maken die buiten jouw comfort zone ligt, worden er kritische stemmetjes in jouw hoofd actief. ‘Kan ik dit wel?’, ‘moet ik dit wel doen?’ of ‘misschien kan ik toch beter blijven doen wat ik doe’, zijn voorbeelden van dit soort stemmetjes. Het is heel normaal om dit soort kritische stemmetjes te hebben, maar het kan je flink in de weg staan. In deze pijler ga ik je uitleggen hoe jij ervoor kunt zorgen dat deze stemmetjes jou niet meer tegenhouden en hoe je ze om kunt buigen!

Module 7: Throwback en futuregoals

In deze laatste module is het tijd om te doen wat veel mensen nog weleens vergeten: terugkijken naar waar je vandaan komen en je progressie vieren! Hoe zag jouw situatie eruit toen je startte? Welke stappen heb je gezet? En.. Misschien zijn er nog wat losse eindjes waar je mee aan de slag wilt. In deze module ga je deze in kaart brengen en een plan maken hoe jij hier de komende tijd aan wil werken.

Onlineprogramma Roadtrip uit jouw werkdip
✓ Volgens een doelgericht plan stap voor stap duidelijkheid vinden in wat een baan voor jou moet hebben om er blij van te worden
✓ Ideaal als jij zelfstandig aan de slag wil, op jouw eigen tempo en tijd
✓ Je behoudt toegang zolang het programma bestaat, er is geen tijdsdruk
✓ 7 modules met korte video’s en werkboeken, gebaseerd op de vragen uit de ‘wat wil ik nu?’-trechter

Kies voor een betaling in een keer of in twee termijnen:

397 euro

215 euro (in twee termijnen)

Al een tijdje zit ik niet zo lekker in m’n vel en het is lastig om erachter te komen waar dat nou aan ligt. Dit gevoel begon na mijn afstuderen en werd steeds sterker. Ik wilde me eerst beter voelen voordat ik op zoek ging naar mijn droombaan, zodat ik me er ook 100% voor in kon zetten als ik die zou krijgen! Leuk bedacht natuurlijk, maar hoe doe je dat dan?

Sinds ik bezig ben met het programma ‘Roadtrip uit jouw werkdip’ is dat gevoel veranderd. Ik voel me positiever, zelfverzekerder en dat onbestemde gevoel ebt langzaam weg. Er zijn momenten geweest dat ik dacht: ‘Hoe kan het zijn dat dit me nooit is opgevallen? Het lijkt allemaal zo voor de hand liggend.’ Door de zelfkennis die je op doet, weet je beter waarom je bepaalde dingen doet zoals je ze doet, wat je nodig hebt en wat je wil. Daarnaast hebben de opdrachten een super positieve insteek. Dat daagt je uit je negatieve gedachten weg te laten en te focussen op wat je wel kan en wat je wel hebt. De positieve mindset die het me heeft opgeleverd is het al 100% waard. Het is soms uitdagend, maar wat je eruit haalt is ongelooflijk. Ik zou het iedereen aanraden die niet helemaal weet wat die wil.

Marijn

Bestemming onbekend

Een navigatie zonder bestemming is waardeloos. Het brengt je nergens. Zo werkt het ook in de zoektocht naar een passende baan. Het is fijn als je weet wat je niet wilt, maar als je niet weet wat je wel wilt dan ga je alsnog nergens naartoe. Precies dat ga jij leren in Roadtrip uit jouw werkdip: datgene wat je wél wil in een baan, zodat je daar ook naar toe kunt werken.

Nog even praktisch en concreet: wat gaat Roadtrip uit jouw werkdip je opleveren?

  • Je hebt een stip op de horizon, waardoor je weet waar je naar toe wil werken en hoe je dit gaat bereiken
  • Je weet waar jij in uitblinkt en kneitergoed in bent
  • Je snapt wat jouw energie geeft, zodat je dit nog meer in kunt zetten en dus ook meer energie zal ervaren
  • Je weet wat datgene is dat jouw voldoening geeft, zodat je hier op kunt focussen in de zoektocht naar een nieuwe baan
  • Je bent je bewust van de gedachtes die jou belemmeren en hoe je deze kunt ombuigen, zodat je ook daadwerkelijk stappen durft te zetten

Je hebt een praktisch en concrete blueprint van jezelf, die ervoor zorgt dat jij moeiteloos in kunt schatten of een baan bij jou past of niet!

En geloof mij, deze is goud waard tijdens sollicitatiegesprekken 😉.

Roadtrip uit jouw werkdip is geschikt voor jou als:
✅ Jij er klaar voor bent om voor eens en altijd een einde aan jouw werktwijfels te maken
✅ Je behoefte hebt aan praktische handvatten die jou gaan helpen in het zoeken van vacatures en het daadwerkelijke solliciteren
✅ Enig reflecterend vermogen is nodig om de opdrachten te volbrengen. Het programma neemt je stap voor stap aan de hand door de opdrachten, maar om tot goed resultaat te komen dien je eerlijk naar jezelf te kunnen kijken
Maak een einde aan jouw werktwijfels voor maar 397 euro!

FAQ

Hoe werkt 'Roadtrip uit jouw werkdip!'?
Na de aanmelding voeg ik je toe aan het onlineprogramma. Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met de inloggegevens en de link naar het programma. Het programma bestaat uit 7 modules met korte video’s en elke module heeft een eigen werkboek. Je kunt het programma in je eigen tempo volgen en je behoudt toegang zolang het programma bestaat.
Hoeveel tijd kost het mij?

Doordat je toegang behoudt zolang het programma bestaat, kun je de tijd die jij er mee bezig gaat volledig zelf inplannen. Je kunt het dus binnen een paar weken afronden, maar je mag er ook een jaar over doen. Het is mogelijk om het programma binnen 7 weken te doorlopen, maar de meeste mensen doen er wat langer over.

De tijdsinvestering per module verschilt per module en per persoon. Ga er maar vanuit dat je in anderhalf uur per week al een heel eind komt. Daarnaast zal je merken dat ook als je niet daadwerkelijk met de opdrachten bezig bent, het is je hoofd zal blijven sluimeren. Het kan dan maar zo zijn dat je tijdens het boodschappen doen of een wandeling tot nieuwe inzichten komt!

Als ik nu niet weet wat ik wil, hoe kun jij mij dan helpen?
Ja, ik snap deze vraag heel goed. Het ding is: jij bekijkt jouw situatie door jouw ogen. Met de ervaringen, overtuigingen en kennis die je nu hebt. Precies die informatie zorgt ervoor dat jij niet verder komt, anders had je dit nu niet gelezen toch? Je hebt dus meer info en/of bevestiging nodig om een volgende stap te kunnen zetten! En dat is wat dit programma jou biedt!