Roadtrip uit jouw werkdip! 1:1

Op weg naar werk waar je blij van wordt op een praktische, concrete en positieve manier.

Laat mij je helpen om superduidelijk te krijgen wie jij bent en wat je belangrijk vindt, zodat jij de kans maximaliseert dat jouw volgende baan een succes is, je trots op jezelf kunt zijn en weer enthousiast wordt als je denkt aan de toekomst!

Speciaal voor levenslustige, jonge professionals die stappen willen zetten, maar niet weten #hoedan?!

Jij..

💭 Hebt het goed. Eigenlijk heb je niks te klagen en toch ook weer wel. Je twijfelt aan je baan. Je bent er dankbaar voor dat je hem hebt, maar denkt vaak: is dit het wel?  Word ik hier nog wel echt blij van?
💭 Weet dat er meer in je zit, maar hebt geen idee hoe je het onderste uit de kan kunt halen
💭 Hebt het gevoel dat je ‘vast’ zit. Je komt niet verder en hebt geen idee hoe je erachter kunt komen welke baan er dan bij je past
💭 Wil het misschien liever niet toegeven, maar je zit heerlijk veilig in je comfort zone en die zorgt ervoor dat je geen stap verder komt ondanks dat je niet gelukkig bent

Wat je het liefste wil is rust en gelukkig zijn. Je wil iets goeds doen voor de wereld en voldoening ervaren. Vrijheid en vertrouwen voelen, door een doel te hebben en daar stappen naar toe te zetten. En damn, wat zou je graag een baan hebben die je energie oplevert. Zodat je ’s avonds nog voldoende energie over hebt om toffe dingen te ondernemen en te genieten van het leven!

Ik weet hoe het voelt

Een aantal jaar geleden stond ik in jouw schoenen. Steeds vaker ging ik met tegenzin naar mijn werk en dit ging van kwaad tot erger. Vrijwel elke werkdag vroeg ik me af of iemand me aub naar een andere plek kon teleporteren. En snel een beetje. Feestjes, festivals, reizen, ik trok alles uit de kast om mijn leven in privé-tijd zo leuk mogelijk te maken ter compensatie van dat werk waar ik me echt niet meer fijn voelde en dus niet lekker in mijn vel zat. Hoofdpijn, lusteloosheid, een kort lontje, the whole shabang! Totdat ik op een punt stond dat ik head first in een burn-out zou donderen. Gelukkig had ik het door en maakte ik de beslissing dat dat me niet zou gebeuren. Ik ben keihard aan mezelf gaan werken en echt, it’s been a challenge, maar nu sta ik hier. Op een punt dat ik twintigers en dertigers mag helpen in de zoektocht naar een baan waar ze blij van worden.

Let’s meet: Roadtrip uit jouw werkdip!

Het programma die jou stap voor stap meeneemt richting het antwoord van die grote ‘wat wil ik nu?’-vraag.  

Ik ben jouw gids op deze roadtrip en zal je laten zien hoe je duidelijkheid creëert. Misschien weet je al wat je niet wil in je werk. Da’s al een begin, alhoewel de belangrijkste info hem zit hem in wat je wél wil zodat je daar naar toe kunt werken. Daar gaan we ons op focussen!

Geen woo woo, abacadabra en ‘zie het voor je en trek het aan’-gewauwel. Daar is overigens niks mis mee hoor, maar ik houd van praktisch, concreet en duidelijk. Zelf in actie komen zodat je ook echt gaat inzien dat jij megagoed bent in bepaalde dingen. Je gaat herkennen waarom bepaalde banen niet voor je hebben gewerkt en wat dan wel werkt.

Wat levert Roadtrip uit jouw werkdip je op?

Rust
Die onrust die je nu voelt, komt omdat je onduidelijkheid hebt. In wie je bent, wat je kan en wat je nodig hebt. Creëer duidelijkheid en rust volgt onvermijdelijk. Je hoeft niet meer te piekeren en te twijfelen over wat je wilt, want je weet het. Je hebt een concrete blueprint van jezelf die ik de Lonely Planet van jezelf noem. Hierin staat precies wie je bent, wat je kan, wil en nodig hebt. Concreter dan dit wordt het niet! Onmisbaar in de zoektocht naar een toffe baan.
Zelfvertrouwen
Je weet waar je kneitergoed in bent en hoe je dit in kunt zetten. Sterker nog: je weet het niet alleen, je voelt het ook. Dat wat jij nu niet ziet omdat het zo normaal voor je is, wordt zichtbaar zodat je het kunt ownen. Dit zorgt er ook voor dat je het roer in eigen handen durft te nemen. Geen ‘in baantjes rollen’ of proberen de perfecte kandidaat te zijn tijdens een sollicitatiegesprek meer voor jou. Vanaf nu denk jij: ‘wil ik dit eigenlijk wel?’ en je weet wat je moet doen om deze vraag te beantwoorden 😉.
Actie
Hoppa, gaan met die banaan! Want als het onderzoekende gedeelte gedaan is, is het tijd voor actie. Stappen zetten met hetgeen dat je geleerd hebt. Welke stappen dit zijn, dat bepaal je uiteraard zelf. Beslis je om toch bij je huidige werk te blijven met wat aanpassingen? Dan gaan we voor die aanpassingen. Wil je iets anders? Dat vereist andere actie. Jij kiest, ik help je op weg. De tijd om de wereld een stukje mooier te maken op jouw unieke manier is NU!

Voordat ik aan het traject begon moest ik mezelf elke dag uit bed sleuren. Na elke werkdag was ik kapot en gesloopt, ook al had ik weinig gedaan. Ik was over het algemeen somber en onzeker.  

De constante twijfel over mijn baan heeft mij doen besluiten om deel te nemen aan Roadtrip. Ik kon me niet voorstellen dat de rest van mijn leven, tot mijn pensioen, er zo uit zou zien. Ik was me ervan bewust dat ik de enige ben die iets aan mijn situatie kon veranderen.  

Het traject heeft mij veel gebracht. Ik kwam tot heel veel waardevolle inzichten! Zo begreep ik waarom mijn vorige baan geen goede match was. Ook zag ik in hoe mijn huidige baan op bepaalde vlakken juist wel een enorm goede match is en dat ben ik meer gaan waarderen. Op een gegeven moment is het helemaal omgeslagen. Nadat ik een week ziek thuis was, had ik zin om weer aan de slag te gaan! Ik wist niet wat me overkwam toen ik dit gevoel constateerde. Dit had ik nooit verwacht. Voordat ik begon met het traject had ik ingeschat dat ik tijdens/na het traject zou gaan solliciteren op mijn droombaan. Wat bleek: ik hoefde niet ver te zoeken. Doordat ik tijdnes het traject voor mezelf helder heb gekregen wie ik ben, wat ik wil en waar ik energie van krijg zag ik ineens in wat mijn huidige baan mij allemaal te bieden heeft.  

Waar eerst de minuten voorbijkropen, vliegen de dagen nu voorbij. Nu alles op zijn plek is gevallen ervaar ik eindelijk een bepaalde rust, waar ik zo lang op zoek naar was. Het voelt heel fijn en ontspannen. Zeker ook omdat ik nu met de Lonely Planet een houvast heb. Mocht ik in de toekomst weer op zoek willen naar een nieuwe baan, dan weet ik precies wat ik wel en niet wil.

Anastasia

Stap voor stap richting het antwoord op die grote ‘wat wil ik nu?’-vraag

Het is nogal een grote vraag namelijk. Ons brein overziet dat niet, waardoor je misschien al snel denkt dat je er toch niet achter komt en het maar weer aan de kant gooit. Om vervolgens maanden later nog steeds op hetzelfde punt te staan. Om moedeloos van te worden. Dit maakt het ook zo belangrijk om stap voor stap puzzelstukjes te zoeken die uiteindelijk een compleet beeld van jou geven.

Hoe ga je dit ooit bereiken?

Je bent er immers al een tijd mee bezig, denkt er veel over na en komt nog niet echt verder. Ik snap je volkomen. Het ding is: jij hebt je eigen kijk op de situatie. Net zoals je ouders, je vrienden of je partner dat hebben. Je hebt je eigen gedachtepatroon en overtuigingen die jou niet verder brengen, simpelweg omdat het je oogkleppen geeft. Om die oogkleppen af te gooien is het nodig dat je verder leert kijken. Dat je er eens op een andere manier mee bezig gaat en geprikkeld wordt om verder na te denken dan je tot nu toe hebt gedaan.

Ik heb een methode ontwikkeld die jou je oogkleppen af laat gooien en je alle duidelijkheid geeft die je nodig hebt. Ik zie het als een trechter. Op het brede punt ben je nog zoekende en heb je geen idee wat je wil. Wat je nodig hebt is steeds meer informatie over jezelf zodat je steeds gerichter kunt gaan zoeken. Dit houdt in dat je op zoek mag naar de antwoorden op de vragen hoe jij je toekomst voor je ziet, waar jij goed in bent, waar jij energie van krijgt, wat je WHY (je drijfveer) is en vervolgens waar jij jezelf tegenhoudt (bijv. vanwege gedachtes als ‘ik kan dat niet’ of ‘dat gaat me nooit lukken!’). Aan het einde heb je een concrete blueprint van jezelf die ik als reisfanaat jouw Lonely Planet noem. Hierin staat wie je bent, wat belangrijk voor je is en hoe jij de wereld een beetje mooier wil maken. Leg deze naast een vacature en je ziet binnen no time of het bij je past of niet! 

Hoe kan ik je helpen?

Individueel coachingstraject*
✓ Drie maand intensief samenwerken met mij
✓ Vier coachcalls van 1 – 1,5 uur
✓ De mogelijkheid om tussen de coachcalls door contact met me op te nemen voor vragen, bijv. via WhatsApp
✓ Toegang tot het onlineprogramma Roadtrip uit jouw werkdip! Bestaande uit 7 modules met korte video’s en werkboeken, gebaseerd op de vragen uit de ‘wat wil ik nu?’-trechter

* Het is mogelijk om in drie termijnen van 467 euro te betalen. Wist je dat veel werkgevers bereid zijn om de kosten voor coaching gedeeltelijk of volledig op zich te nemen? Zij willen namelijk graag blije werknemers. Als je hier meer over wil weten, neem dan even contact met me op of vraag naar de mogelijkheden bij jouw werkgever.

1397 euro
VOL! Op dit moment is het niet mogelijk om te starten met een individueel coachtraject. Neem contact op om jezelf op de wachtlijst te zetten!

Wanneer is Roadtrip uit jouw werkdip 1:1 iets voor jou?

Dit zou het perfecte coachingstraject zijn voor jou als je het fijn vindt dat er veel persoonlijke aandacht mogelijk is. Als je daar behoefte aan hebt, hebben we immers wekelijks een contactmoment. Doordat jij al bezig gaat met het voorwerk tijdens de opdrachten in het onlineprogramma, kunnen we tijdens onze coachcalls direct de diepte in. Ik kijk met je mee in de opdrachten die je hebt gemaakt, zodat er geen waardevolle info gemist wordt. Je zult merken dat je in de coachcalls tot meer inzichten komen in wie jij bent en wat belangrijk voor je is, en hoe zich dat verhoudt tot een baan. Enne, waarschijnlijk kom je erachter dat je jezelf vaker belemmert dan je nu denkt!😉

Na twee banen binnen anderhalf jaar en nog steeds een ontevreden gevoel erover begon ik behoorlijk aan mezelf te twijfelen; “hoezo kan ik nou niet eens normaal een baan volhouden?” “Kan ik überhaupt wel iets?” “Wat kan ik eigenlijk wel?” “Mijn volgende baan moet dé  baan zijn” en ga zo nog maar even door. Dit waren gedachtes die behoorlijk begonnen te overheersen in mijn hoofd. Dit moest maar eens anders.

Ik besloot op zoek te gaan naar een loopbaancoach, ik vond iemand in mijn buurt en had een intakegesprek. Maar toevallig kwam ik via een Facebookreclame bij de gratis training van Anniek terecht. Haar manier van praten, haar visie en haar enthousiasme waren meteen super aanstekelijk. Ik had meteen een enthousiast en goed gevoel bij haar. De volgende dag heb ik me aangemeld voor Roadtrip uit je werkdip, en afgemeld bij de andere loopbaancoach. Het feit dat alles lekker online kon, sprak me enorm aan. Geen gedoe met afspraken, maar gewoon lekker thuis in mn kloffie, op mn eigen tijd de opdrachten doen. 

De coaching sessies met Anniek waren enorm waardevol. Ze stelt de juiste vragen en prikt meteen enorm door je heen. Af en toe heb ik haar wel een beetje gehaat omdat ze behoorlijk pijnlijke dingen boven tafel haalde, maar terugblikkend kijk ik er juist enorm positief op terug. Anniek is lekker nuchter en je kan alles bij haar kwijt. Ook boeit het haar niet als je soms een iets minder nette bewoording voor bepaalde zaken hebt. Door dit hele traject heb ik ingezien dat ik de druk voor mezelf veel te hoog leg en een stuk liever voor mezelf mag zijn. Anniek gaat je niet vertellen welke baan je moet nemen, maar het gaat veel dieper dan dat. Op zoek naar wie bent, wat kan, en wat je wilt.

Ik zou dit traject echt aanraden aan mensen die op een nuchtere manier antwoord willen op deze vragen. Niet teveel poespas en gedoe, maar gewoon lekker vanuit huis in je eigen tijd ermee bezig zijn.

Anne

‘Een ticket naar Zuid-Amerika is goedkoper! Wat krijg ik hier nou eigenlijk echt voor dan?’
Ik hoor het je denken. Dat ticket is lekker concreet en duidelijk. Het resultaat van coaching is nog moeilijk in te schatten voor je. Daar waar reizen en vakanties een tijdelijke vlucht en verdoving zijn van je werktwijfels, is Roadtrip uit jouw werkdip een duurzame investering. Je hebt er niet alleen op dit moment wat aan, maar ook op de lange termijn.

Wat ik je kan beloven…
En deze is tricky, want it takes two to tango.. Als jij er 100% voor gaat (en daar ga ik vanuit), je inzet voor de opdrachten en bereid bent om te leren en in actie te komen, dan beloof ik jou dat je binnen drie maanden weet wat een baan voor jou moet hebben om er blij mee te zijn en ben je in actie gekomen om deze baan ook daadwerkelijk binnen te slepen. Je weet waar jij in uitblinkt waardoor je vertrouwen hebt in jezelf. Piekeren en twijfelen is verleden tijd en je ervaart innerlijke rust. Je bent nieuwsgierig en hebt zin in de toekomst!

Ik houd van eerlijk verwachtingsmanagement, dus het is niks voor jou als:
❌ Je het wel prima vindt zoals het nu gaat, eigenlijk zie je het nut van verandering niet zo in
❌ Je op zoek bent naar een soort ‘one size fits all’ programma. Je wil het liefst een beroepentest doen waar één bepaalde functie uitkomt, zodat je zelf niet meer hoeft na te denken en geen keuzes meer hoeft te maken. Dat is NIET wat ik bied. Met alles wat jij in je hebt zul je op meerdere plekken kunnen werken en daar werkplezier uit halen. Het is aan jou om daar keuzes in te maken, al help ik je daar natuurlijk bij
❌ Je niet bereid bent om naar jezelf te kijken. Ik ben betrokken en informeel, maar geen coach met fluwelen handschoentjes. Als jij jezelf ergens tegenhoudt dan zal ik je een spiegel voorhouden, zodat je hier van kunt leren en groeien. Dit is niet altijd comfortabel en daarvoor is bereidheid nodig om die groei ook daadwerkelijk te maken!

Ik twijfelde al een behoorlijke tijd aan mijn baan en liep rond met vragen als: is dit het nu? Is dit hoe mijn loopbaan eruit gaat zien? Ik merkte dat ik een kort lontje had als ik thuis kwam. Ik mistte de verdieping in mijn werk en ik voelde al wel dat dit het niet was, maar ik wist niet wat het dan wel moest zijn. De knoop doorhakken om iets nieuws te gaan doen durfde ik daarom niet.

Ik had al weleens nagedacht over coaching, maar het hield me tegen dat ik niet wist wat het me zou brengen. Ik houd van duidelijkheid en als die er op voorhand niet is dan vind ik dat lastig. Nu na het coachingstraject kan ik zeggen dat ik beter weet wie ik ben en waar ik goed in ben. Ik hoorde dit eerder weleens van andere mensen en nu zie ik het ook en geloof ik het ook echt!

Tijdens het traject heb ik een nieuwe baan gevonden. Tijdens deze gesprekken kon ik echt mezelf zijn en dat werkte heel prettig. Ik ga weer met plezier naar mijn werk en vind het ook echt leuk om erover te praten. Ik zie mezelf hier ook voor langere tijd werken. Ik heb mezelf beter leren kennen en mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik durf me ook meer open te stellen en hulp te vragen op het werk dan eerder.

Claudia

Meer ervaringen lezen? Klik hier!

Als je tot hier bent gekomen met lezen…
Dan denk ik dat je ready bent! Je bent er klaar om je twijfels voor eens en voor altijd in de prullenbak te mieteren. Daarvoor moet je nog wel de keuze maken…

Je kiest voor rust, vertrouwen en een toekomst waar je zin in hebt. Samen met mij werk je drie maanden intensief samen om jouw struggles de deur uit te werken, zodat je acties kunt ondernemen en de wereld een stukje mooier maakt door jouw kwaliteiten in te zetten, waardoor je voldoening voelt en positieve energie ervaart.

Of..

Je gaat door zoals je nu doet. Waarin je het gevoel hebt ‘vast’ te zitten. Je weinig energie hebt en humeurig bent. Je niet jouw droomleven kunt leiden en een schaduw bent van de persoon die je zou kunnen zijn, omdat er gewoon veel meer in je zit dan er nu uit komt. Je blijft op je veilige plek blijft zitten waar je niet gelukkig bent.

Wat kies jij? 

FAQ

Hoe werkt 'Roadtrip uit jouw werkdip!'?
Na de aanmelding voeg ik je toe aan het onlineprogramma. Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met de inloggegevens en de link naar het programma. Het programma bestaat uit 7 modules met korte video’s en elke module heeft een eigen werkboek. Je kunt het programma in je eigen tempo volgen en je behoudt toegang zolang het programma bestaat. Ik raad je aan om Roadtrip uit jouw werkdip binnen drie á vier maanden af te ronden, om zo in de flow te blijven. De individuele coachcalls stemmen we met elkaar af.
Wat is het verschil tussen individuele coachingstraject en alleen het onlineprogramma?

Tijdens het individuele coachingstraject hebben we veel contact met elkaar waardoor de transformatie van jou groter zal zijn. Je kunt jezelf simpelweg niet coachen en dat betekent dat je sommige dingen zelf niet zult zien. Maar wat jij niet ziet, zie ik wel. Je zult uitgedaagd worden om verder na te denken dan je nu gewend bent en dat voelt niet altijd comfortabel, maar daar leer je onwijs veel van! Daarnaast zal ik je met liefde een schop onder je booty geven waar nodig en liggen mijn pompoms klaar om je grootste cheerleader te zijn. Als je twijfelt, dan zou ik je aanraden om een gratis Back on Track gesprek in te plannen zodat ik met je mee kan denken. Je kunt ook de reviews lezen waar eerdere klanten delen wat hun ervaring is met de individuele coachcalls. Die vind je zowel op deze pagina alsook als je googelt op Anniek Witteveen. Ga dan naar Google-reviews.

Komt er één concreet antwoord uit het programma?
Ik snap dat dit je ideaal lijkt. Het is lekker overzichtelijk als iemand je vertelt dat je bijvoorbeeld bakker zou moeten worden, maar… zou je daar echt mee geholpen zijn? Eigenlijk leg je de regie daarmee buiten jezelf en hoewel dat makkelijker lijkt omdat je zelf niet hoeft te kiezen, geloof ik niet dat jij daarmee geholpen bent. Net als in de liefde geloof ik niet dat er maar één ware is. Met jouw kwaliteiten zul je bij meerdere banen kunnen shinen! En da’s maar goed ook toch?!
Ik moet zelf het antwoord vinden.. en als ik het zelf al niet weet, hoe kan jij me dan helpen?
I get it. ‘Zelf doen’. Het is mooi dat je zelf de touwtjes in handen hebt en dat je dat ook graag zo wil houden. Je mag alleen nog leren sturen. De vraag is vaak niet WAT je zou moeten weten om erachter te komen of een baan bij je past. de vraag is vaak HOE  je daar achter komt. En die HOE heb ik voor je uitgezocht! Door praktische opdrachten te maken, ontdek je de informatie die je nodig hebt. Soms is dat verrassend, soms niet. Het gaat er om dat je het weer helder hebt voor jezelf. Zoals iedereen heb je blinde vlekken, dingen die zo normaal voor je zijn dat je ze niet meer ziet. Door dit programma worden die blinde vlekken zichtbaar. Daarbij krijgt je zelfvertrouwen een boost en durf je stappen te zetten! Want wees eens heel eerlijk: was je ook op deze site belandt als je niet een beetje hulp zou kunnen gebruiken?
Ik heb weinig tijd, is Roadtrip uit jouw werkdip! iets voor mij?
Roadtrip uit jouw werkdip! is een onlineprogramma en je kunt dus zelf indelen wanneer jij tijd vrij maakt om er mee aan de slag te gaan! Dit kan eens per week, maar ook een paar keer per week een wat korter moment. Het is een bewustwordingsproces en je zult zien dat je er gedurende de week in je hoofd al mee bezig zult zijn. En da’s mooi! Want zo gaan er kwartjes vallen. Als je kiest voor het individuele coachingstraject dan zullen we de individuele coachcalls samen inplannen. Wel raad ik aan het programma in +/- vier maanden te doorlopen.
Gaat dit ook voor mij werken?
JA! Je gaat zoveel over jezelf leren in het programma. En alles op een positieve manier, because I love good vibes! Door op zo’n positieve manier met je ontwikkeling bezig te zijn zul je merken dat je zelfvertrouwen groeit, je kansen en mogelijkheden gaat zien, in actie durft te komen en je je fijner voelt gedurende de dag. En al die belemmerende gedachtes die je nu misschien hebt? Je gaat ze onder ogen zien en leren hoe je daar mee om kunt gaan, zodat jij ass kunt gaan kicken en je niet meer laat tegenhouden door angst. Woohah!
Hoe lang houd ik toegang tot het programma?
Je houdt toegang tot Roadtrip uit jouw werkdip! zolang het bestaat. En aangezien hij fonkelnieuw is, blijft hij nog wel even!
Wat nou als het uiteindelijk toch niet bij me past?

Je loopt geen enkele risico. Binnen 14 dagen kun je aangeven dat het programma niks voor jou is en je krijgt je geld terug.

© Anniek Witteveen | Privacybeleid | Ontwerp door inventar.nl