Over mij

Wie ben ik?

Mensen helpen ontdekken waar ze in uitblinken. Waar ze bergen energie van krijgen en waar ze van dromen. Even uit de ratrace van het leven en stilstaan bij wat je kan en wil. Dat is waar ik van ga borrelen van energie en enthousiasme! En niet voor niks, want voor mij is bovenstaande een enorme zoektocht geweest.

Een aantal jaar geleden was ik niet meer happy met mijn baan. Elke dag ging ik met lood in mijn schoenen en een steen in mijn maag naar het werk. Vreselijk was dat! Twijfelen en piekeren waren mijn voornaamste bezigheid, maar keuzes maken? Nee hoor. Ik bleef waar ik was, want ik had geen idee wat ik wél wilde. Waar ik goed in was of wat ik zocht in een baan, ik wist het gewoon niet meer. Maanden-, misschien zelfs jaren-, lang heb ik hiermee rondgelopen. Ik vertrok voor drie maand naar het buitenland met de hoop om daar antwoorden te vinden, want ja, ik hoorde zoveel mensen op reis gaan om ‘zichzelf’ te vinden (whatever that may be) dat mij dat misschien ook wel zou gaan lukken. Wishful thinking, want de kater was groot toen ik terug kwam naar Nederland. Koud, nat en grauw, en de twijfels waren binnen de kortste keren terug.

Tot ik er klaar mee was. Klaar met het getwijfel, gepieker, ‘wat wil ik nou’, ‘is dit het nu’-gevoel. Aangezien ik er zelf niet uit kwam, zocht ik hulp. Toen ik me uiteindelijk weer bewust werd waar ik energie van krijg, waar ik goed in ben en wat mijn drijfveren zijn, heeft dit me enorm veel rust gegeven. Ik ben ergens anders gaan werken, mijn zelfvertrouwen groeide en ik ging weer met plezier naar mijn werk.

“Mensen helpen ontdekken waar ze in uitblinken"

Ik weet dat er veel mensen zijn die struggelen met dezelfde issues. En ik weet ook hoe moeilijk het kan zijn om hier uit te komen. Maar echt, het kan. Van enorme twijfelaar naar voorzichtig keuzes maken. Van onzeker naar bescheiden zelfverzekerd. Van gesloten boek naar meer openheid. Been there, done that. Je moet er alleen wel wat voor doen.

Inmiddels kan ik je verzekeren dat je echt met plezier naar je werk kan gaan. Dat je na het weekend kan denken: tof, ik ga weer werken! Betekent dat dan dat er nooit meer dipjes zullen zijn? Hell no. Want wat is nou altijd leuk? Je hebt vast ook niet altijd zin om te gaan sporten, hoe leuk je het ook vindt. Relaties komen ook met ups en downs. Sounds like life right? Precies. Zo is het dus ook met je werk.

Wil je mijn gratis weggever ontvangen?

“Makkelijk in contact, open en vriendelijk"

Wat anderen over mij zeggen:

‘Gedreven, gepassioneerd en inspirerend zijn woorden die Anniek voor mij typeren.’

‘Makkelijk in contact, open en vriendelijk. Je voelt je snel op je gemak.’

‘Ik kan de rust die Anniek uitstraalt erg waarderen. Ze is relaxed, vriendelijk en een echt mensen-mens.’