Hoe nodig zijn jouw vakanties?

17 augustus 2021

De zomerrrr!😎 Alhoewel ik nog wel een hittegolfje mis, zitten we er middenin. Dat betekent voor velen ook dat het vakantietijd is!

Nou is net als vorig jaar alles een beetje anders, maar ik vraag me toch af hoe jij je erover voelt. Hoe nodig zijn jouw vakanties?

😩 Sleep jij jezelf op je tandvlees door je werkdagen tot je eindelijk vrij bent?
😩 Heb je de oplaadtijd van vakanties en vrije dagen nodig, omdat je je anders futloos en niet blij voelt?
😩 Kijk jij al weken reikhalzend uit naar het moment dat je leuke dingen kunt gaan doen, omdat je daar energie uit haalt en deze momenten in je dagelijkse leven schaars zijn?

Ik snap het. Dit had ik jarenlang namelijk ook.

Het voelt als rennen op de rotonde he? Als je niet happy bent. Urenlang ben je erover aan het piekeren, twijfelen en afwegen wat je nou het beste kunt doen. Doodvermoeiend en het brengt je niks verder.

Veel liever zou je in je dagelijkse leven blij zijn met wat je doet. Je nuttig voelen, omdat je een bijdrage levert om deze wereld een beetje mooier te maken. Energie krijgen van datgene dat je doet en er nog knettergoed in zijn ook. Je zou trots zijn op jezelf, omdat je weet dat je eruit haalt wat je eruit wil halen.

Om daar te komen moet er wat veranderen. Die rotonde moet worden opengebroken zodat je vooruit kunt. Wanneer durf je wél voor iets anders te kiezen?

Ik geloof enorm in bewustwording 🔑. Zelf gaan inzien waar je knettergoed in bent. Voelen wat jouw energie en voldoening geeft. Het patroon zien wat al door jouw hele leven loopt (yes, vanaf je kindertijd is al interessante info te vinden!). Dan heb je een stabiele basis om goed onderbouwd keuzes te kunnen maken en in actie te komen.

In een gratis Back on Track gesprekken maken we hier al een beginnetje mee.
⚡ Waar sta je nu?
⚡ Waar wil je naar toe?
⚡ Waar liggen obstakels en hoe kun je die overwinnen?
Daarnaast denk ik met je mee over waar jij nog aan zou kunnen werken.

‘Doordat ik dieper ga nadenken, is het een stuk helderder in mijn hoofd geworden. Dit geeft direct al rust merk ik!’ zei Rianne na haar Back on Track gesprek.

Plan jouw gesprek in op Plan hier jouw gratis Back on Track gesprek | Anniek Witteveen Coaching 🤩.
Geen passende datum/tijd beschikbaar? Stuur me dan even een berichtje!