Hoe jij weer zin krijgt in de toekomst, zonder werktwijfels.

7 maart 2022

❌Je zit nu in die baan die je niet tof meer vindt of bent verward omdat je het vaak niet tof vindt, maar bij vlagen het ook weer prima naar je zin hebt.
❌Je vraagt jezelf af: is er niet meer dan dit? Is dit het nu?
❌Ergens diep van binnen borrelt iets.. Je weet dat er meer in je zit dan er nu uitkomt! Maar hoe ga je dat eruit krijgen dan?

Kilometers heb je al afgelegd op de rotonde der twijfels. Dodelijk vermoeiend en je bent nog geen stap verder.

Je wilt eigenlijk niks liever dan weten welke baan er bij je past. Zodat je weer een focus hebt. Richting. Duidelijkheid. Je trots kunt zijn op jezelf en het vertrouwen voelt dat dit goed gaat komen.

De grote vraag is.. welke stappen neem je in deze zoektocht?

Er zijn drie dingen waarvan ik denk dat ze heel belangrijk zijn.
Bewustwording: weten wie je bent, wat je kan, wat je wilt en nodig hebt. Maak van hieruit de vertaalslag naar een baan en wat een werkgever moet hebben voor jou om er blij mee te zijn en je hebt jouw routekaart in handen.

Mindset: actie durven nemen. Jouw kritische stemmetjes aanhoren en vervolgens toch kiezen voor datgene dat jij wilt. Stap voor stap tot je jouw doel bereikt hebt.

Vertrouwen: de shift maken van angst naar vertrouwen. Zo vaak zie ik mensen dingen benaderen vanuit angst: ‘ik ben nergens echt geschikt voor, er is geen baan voor mij’. Als je de energie van angst omzet naar vertrouwen zou de benadering zo anders zijn: ‘vroeg of laat komt die baan waar ik blij van word op mijn pad en tot die tijd geniet ik van alle lessen die ik leer onderweg’. Ik weet het, deze is uitdagend. Je zult zien dat als je de eerste twee punten beter onder de knie hebt, deze volgt. Gevoel volgt vaak op actie.

Blijf je struggelen? Weet dan dat er genoeg mensen zijn die je hiermee kunnen helpen. Waaronder ondergetekende natuurlijk. Ik doe niks liever dan jou helpen aan meer duidelijkheid zodat je eindelijk weer met rust, (zelf)vertrouwen en zin in de toekomst door je dagen kunt gaan. Deze maand is er nog beperkt plek voor een gratis Back on Track gesprek, dus als je voelt dat dit jou zou kunnen helpen, check dan de link in bio voor meer info 🥰