Roadtrip uit jouw werkdip!

Op weg naar werk waar je blij van wordt.

Hoe je die ‘wat wil ik nu?’ -vraag de prullenbak ingooit binnen 7 weken.

Herken je dit?

  • Elke ochtend sleep je jezelf na maximaal snoozen uit je bed, weinig energiek ga je op weg naar je werk
  • Je voelt een enorme opluchting als je werkdag erop zit en halleluja, thank God voor het weekend. Die heb je namelijk echt nodig om jezelf weer op te laden
  • Zonder dat je het door hebt (of misschien ook wel) leef je van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie
  • Voldoening halen uit je werk? Is dat mogelijk dan? Jij kunt je niet meer herinneren wanneer dat was, of het gebeurt maar sporadisch

Je wilt zó graag werk waar je blij van wordt

Die energie oplevert in plaats van dat het alleen energie kost. Wat past er nou eigenlijk echt bij je? Ze zeggen dat iedereen ergens goed in is en kwaliteiten heeft, maar soms vraag je je af of jij niet de uitzondering op de regel bent… want waar ben jij goed in? Je hebt geen idee! Je mist de uitdaging in je baan, waardoor je het gevoel hebt stil te staan. En als je geen baan hebt: hoe vind je er dan in vredesnaam een waar je enthousiast van wordt en waar je met plezier naar toe gaat? Er is ook gewoon een shitload aan keuzes, waardoor het maken van een beslissing enorm uitdagend kan zijn. Hoe weet je dat je de juiste keuze maakt?

Een aantal jaar geleden stond ik zelf ook op dit punt. Steeds vaker ging ik met tegenzin naar mijn werk en dit ging van kwaad tot erger. Vrijwel elke werkdag vroeg ik me af of iemand me aub naar een andere plek kon teleporteren. En snel een beetje. Feestjes, festivals, reizen, ik trok alles uit de kast om mijn leven in privé-tijd zo leuk mogelijk te maken ter compensatie van dat werk waar ik me echt niet meer fijn voelde en dus niet lekker in mijn vel zat. Hoofdpijn, lusteloos, een kort lontje, the whole shabang! Totdat ik op een punt stond dat ik head first in een burn-out zou donderen. Gelukkig had ik het door en maakte ik de beslissing dat dat me niet zou gebeuren. Ik ben keihard aan mezelf gaan werken en echt, it’s been a challenge, maar nu sta ik hier. Op een punt dat ik twintigers en dertigers mag helpen in de zoektocht naar een baan waar ze blij van worden.

Maar wat is er nu eigenlijk voor nodig om het antwoord te krijgen op welke baan er bij je past?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: duidelijkheid. Zie het als een soort puzzel. Op het moment dat je niet weet wat er bij je past mis je een aantal puzzelstukjes. Eigenlijk is het niet meer dan heel veel informatie over jezelf verzamelen en dit bundelen. Als jij namelijk een goed beeld hebt van jezelf, hoef je niet meer te twijfelen of iets bij je past of niet. En tuurlijk, een glazen bol om in de toekomst te kijken is nog steeds niet uitgevonden en er bestaat altijd een kans dat wat je dacht dat een perfecte match zou zijn toch tegenvalt. Maar hoe erg is dat als je weet dat je daar weer een puzzelstukje uit kunt halen? Weer een beetje extra informatie dat je op weg helpt? Blijven zitten en niks doen levert je in elk geval niks op, dus hup hup, geef jezelf een schop onder je booty en kom in actie! Don’t be that girl die blijft twijfelen en piekeren, maar take the lead en ga er iets aan doen!

Ik weet hoe het voelt

Zoals ik al noemde weet ik dondersgoed hoe je je voelt en heb ik al menig millennial mogen helpen in deze struggle. Buiten de ervaringsdeskundigheid, heb ik jarenlange ervaring als maatschappelijk werker. Naast de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik een coachingsopleiding gevolgd en ben ik altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik heb alle tools in de blender gegooid die jij nodig hebt om de puzzelstukjes te verzamelen. Hiermee heb ik een bewezen methode gecreëerd, die jou de antwoorden geeft die je nodig hebt. Praktisch, afwisselend, uitdagend en positive vibes only! De tools krijg je door middel van video’s en een werkboek in het online programma.

Het resultaat van Roadtrip uit jouw werkdip! ?

✓ Je weet waar jij naar toe wilt en voelt dat jij de regie hebt over je leven en je toekomst

✓ Je weet waar je in uitblinkt, waar je knettergoed in bent en wat er zo in jou gewaardeerd wordt

✓ Je voelt waar je high vibes van krijgt. Wat je laat borrelen van energie en waardoor je in staat bent om dit zo veel mogelijk in je leven te creëren. Yes!

✓ Je herkent wat het is waar jij voldoening van krijgt. Mega waardevol, want dit is een belangrijk speerpunt in de zoektocht naar een baan waar je op lange termijn happy van wordt!

Je hoeft niet meer bang te zijn om verkeerd te kiezen. Jij weet nu namelijk hartstikke goed wat je zoekt in een baan én je leert om te gaan met al die kritische stemmetjes in je koppie. Want één ding is zeker: op het moment dat jij op het punt staat om een keuze te gaan maken, dan zullen die stemmetjes in je opkomen. Feel the fear and do it anyway is nu ook jouw nieuwe motto en je durft keuzes te maken

Wat eerdere roadtrippers over het programma zeggen:

Op facebook las ik een berichtje van Anniek waarbij ik dacht: ‘Zo die is raak!’ Ik ben de pagina gaan volgen en kwam zo terecht bij het online programma.

Al een tijdje zit ik niet zo lekker in m’n vel en het is lastig om erachter te komen waar dat nou aan ligt. Dit gevoel begon na mijn afstuderen en werd steeds sterker. Ik kreeg mijn eerste baan, daar ben ik gestopt en ik werk nu ergens wat ik meer zie als een tussenoplossing. Ik wilde me namelijk beter voelen voordat ik op zoek ging naar mijn droombaan, zodat ik me er ook 100% voor in kon zetten als ik die zou krijgen! Leuk bedacht natuurlijk, maar hoe doe je dat dan?

Sinds ik bezig ben met het programma ‘Roadtrip uit jouw werkdip’ is dat gevoel veranderd. Ik voel me positiever, zelfverzekerder en dat onbestemde gevoel ebt langzaam weg. In het programma ga je aan de slag met opdrachten die je vooral veel zelfkennis opleveren. Er zijn momenten geweest dat ik dacht: ‘Hoe kan het zijn dat dit me nooit is opgevallen? Het lijkt allemaal zo voor de hand liggend.’ Door de zelfkennis die je op doet, weet je beter waarom je bepaalde dingen doet zoals je ze doet, wat je nodig hebt en (ook al weet ik het nog steeds niet precies) wat je wil. Daarnaast hebben de opdrachten een super positieve insteek. Dat daagt je uit je negatieve gedachten weg te laten en te focussen op wat je wel kan en wat je wel hebt. Hierdoor sluit ik de modules elke keer met een heel fijn gevoel af ? En als het even niet lukt, helpt Anniek je met alle liefde! Ik kan altijd bij haar terecht en zij stelt de juiste vragen, waardoor je opeens wel een antwoord hebt op die ene vraag. Je kunt het eigenlijk niet verkeerd doen en je haalt eruit wat je erin stopt. Het is dus echt voor jezelf.

Ik ben nog niet klaar, maar de positieve mindset die het me heeft opgeleverd is het al 100% waard. Het is soms uitdagend, maar wat je eruit haalt is ongelooflijk. Ik zou het iedereen aanraden die niet helemaal weet wat die wil of als je in ‘dat zwarte gat’ na je studie valt.

En alle dank gaat uit naar Anniek ❤️

Marijn

Mijn naam is Leanne Schippers, 35 jaar oud en ik heb de online programma ‘Roadtrip uit jouw werkdip’ bij Anniek gevolgd. Ik ben met haar in contact gekomen via haar webinar van takkebaan tot tobjob. Dat sprak me enorm aan, omdat ik in een zoektocht zit naar een andere baan. In dat webinar vertelde Anniek heel enthousiast en herkenbaar over haar zoektocht. Ook vond ik het erg leuk dat we qua leeftijd niet veel schelen en dat ze lekker nuchter vertelde en niet om de feiten heen draaide, heerlijk!

Ik was al gestopt met mijn huidige baan en had me middels een ander loopbaantraject ook al proberen te oriënteren op een andere job. Ik had nog veel vraagtekens en losse eindjes en toen Anniek aanbood om haar online programma uit te proberen, was ik meteen enthousiast!!

Ik hoopte daarin nog verfijnder op zoek te gaan naar wat bij mij past en opnieuw de diepte in de gaan om te kijken wat er hier uit zou komen en of het zou matchen met het andere loopbaantraject.

Anniek is als coach enthousiast, gedreven en vooral ook positief ingesteld! Ze doet er alles aan om je ‘mee te krijgen’ op een positieve manier en je te ondersteunen waar mogelijk en wenselijk. Ze heeft zelfs een kaartje gestuurd halverwege het programma, heel attent!!

Ik vond het fijn om te weten dat het programma 7 weken in beslag zou nemen. Een afgebakende tijd, die te overzien is. Het programma begint steeds met een introductievideo van Anniek. Heel prettig! Daarin legt ze uit wat je die week te wachten staat en licht ze de opdrachten toe. Ik vond het elke week weer leuk om te zien en te horen wat er nu weer van ons verwacht zou worden!

De opdrachten zijn gemiddeld in 3 a 4 uur goed te doen. En… de aanbeveling om echt zelf mee te schrijven in een apart schrijfblok of schrift is absoluut een aanrader! Op deze manier wordt je ‘verplicht’ om het ook echt uit te schrijven en helpt (in mijn geval) enorm om hetgeen in je hoofd zit onder woorden te brengen en een ander groot voordeel is dat je het weer terug kan lezen. Ik zou het zeker aanbevelen!

Roadtrip uit jouw werkdip heeft mij nog meer naar mezelf laten kijken. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Waar ben ik goed in? En vooral ook wat wil ik qua werk? Waar word ik gelukkig van?

Als je antwoord wilt op deze vragen en je wilt laten coachen door een enthousiaste, warme, hartelijke vrouw zou ik je zeker dit programma aanraden!

Leanne Schippers

Ruim twee maanden geleden zag ik de webinar ‘Van takkebaan naar topjob’. Niet omdat ik niet happy ben in mijn baan, maar ik werd getrokken door de onrust waar Anniek over schreef in de aankondiging. Want die herken ik wel in mijn privéleven. Maar ontstaat die misschien doordat ik niet de juiste baan heb? Tijdens de webinar herkende ik sommige dingen wel, maar sommige dingen ook helemaal niet. Daarom mailde ik Anniek en toen al kreeg ik fijne feedback op wat ik haar vertelde.

Toen Anniek vroeg of ik haar nieuwe programma ‘Roadtrip uit jouw werkdip!’ wilde uitproberen heb ik heel even getwijfeld, omdat ik qua werk immers best tevreden ben. Maar omdat ik niets te verliezen heb ben ik er toch vol voor gegaan en wat ik ben ik daar blij mee! Met elke week een nieuwe stap leer je jezelf steeds beter kennen. Waar ben ik goed in? Wat vind ik nou echt leuk en waar krijg ik energie van? Wat waarderen anderen in mij? Waar en hoe houd ik mezelf tegen en wat heb ik nou echt nodig in een baan? Ik zit nog midden in het programma en ik leer nog elke dag nieuwe dingen over mezelf die me verder brengen. Maar ik ben al heel veel wijzer geworden en heb nu al veel meer rust, want door dit programma weet ik dat ik echt wel een toffe job heb waar ik goed in ben. Waardoor ik me nu kan storten op die onrust in mijn privéleven. Ook daarbij helpt Anniek me nu en beginnen er al kwartjes te vallen.

Anniek is een lieve, rustige maar actieve coach. Je doet dit programma zelf en op je eigen tempo, maar Anniek is heel betrokken en vraagt regelmatig hoe het gaat. Daardoor is er geen drempel om hulp te vragen. Af en toe weet ze bij mij heel direct de vinger op de zere plek te leggen. Best confronterend, maar juist die dingen brengen mij verder. Doordat het programma en veel van de communicatie met Anniek schriftelijk is kan ik het teruglezen en goed tot me door laten dringen om me verder te helpen. Dus twijfel je ook maar een klein beetje aan je baan of zoek je zoals ik juist de bevestiging dat je goed zit en doe je dat graag op je eigen tempo, in je eigen tijd, met soms een beetje aanmoediging van iemand die de juiste vragen weet te stellen? Dan zit je goed bij ‘Roadtrip uit jouw werkdip!’

Jiska Baggerman

Ik ben Sandra, 28 jaar oud en afgestudeerd als pedagoog. Ik wist heel goed waar ik na mijn afstuderen zou willen werken, namelijk als pedagogisch medewerker VVE. Ik dacht dat dit een leuke uitdaging voor mij zou zijn. Dat ik direct werd aangenomen was dan ook helemaal super. Het begon leuk, ik had het echt naar mijn zin. Later bleek dit voornamelijk door de gezelligheid met mijn collega te komen. Toen zij naar een andere groep moest, bleek mijn droombaan na een maand of 8 toch niet mijn droombaan te zijn.. Wat nu? Ik besloot dat ik hier echt niet wilde blijven en vond een andere baan als pedagogisch medewerker op de babygroep. Ik begon vol goede moed, maar na 2 maanden zag ik in dat ik hier echt geen uitdaging in ging vinden.. Ik wilde niet weer zomaar switchen naar een andere baan. Wat zou ik moeten kiezen? Toen kwam Anniek op mijn pad. Haar programma Roadtrip uit jouw werkdip kwam precies op het juiste moment. Ik moest echt maar eens aan de slag met uitzoeken wat er bij mij past, voor ik weer aan een baan begon die eigenlijk niet bij mij past.

Ik was als snel blij met de keuze die ik had gemaakt om het programma te starten. Anniek reageerde snel op mijn vragen en is een betrokken coach. Ook heeft ze genoeg momenten vrij voor coachingsafspraken, erg fijn aangezien ik vast zit aan mijn werktijden. Je kunt haar ook altijd een appje sturen of mailen. Erg fijn!

Het programma is erg goed opgebouwd. Door steeds meer naar jezelf te kijken, ook anderen om je heen naar dingen te vragen en er de tijd voor te nemen, krijg je echt een overzicht in wat er voor jou belangrijk is in een baan. Hierdoor weet ik nu wat ik bv tijdens een sollicitatiegesprek al kan vragen, zodat ik niet na 2 maanden hoef te ervaren dat de baan toch niet helemaal past. De 1 op 1 coaching voegde voor mij meer diepgang toe. Het programma is duidelijk opgebouwd, maar ik liep halverwege een beetje vast. Door met Anniek te sparren, ben ik nog verder gekomen.

Ik heb door het programma voor mijzelf een overzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan en wat ik zoek in een baan. Door deze punten, is het makkelijker om een vacature te scannen en zie ik eerder of de baan bij mij past. Zo voorkom ik dat een baan toch niet aansluit.
Ik zou iedereen die niet zo goed weet wat voor werk er nu bij hem of haar past dit programma aanraden. Je moet niet verwachten dat je je droombaan hier uit krijgt, maar je krijgt een duidelijk overzicht wat er voor jou het meest belangrijk is in een baan. Dit schema kun je voor altijd gebruiken. Als je later merkt dat er dingen zijn veranderd in je wensen, kun je dit gewoon bijwerken.

Sandra Ruijgt

Praktische informatie
Het programma duurt 7 weken. Elke week komt er een nieuwe module online op donderdag. De module bestaat uit video’s en een werkboek met opdrachten. Je kunt de modules per week uitwerken, maar omdat je toegang blijft behouden zolang het programma bestaat hoeft dat niet. Zo kun je jouw eigen tempo bepalen.

Garantie
Je hebt 14 dagen garantie op het programma. Vind je het niks? Dan geef je dit gewoon binnen 14 dagen aan en krijg je je geld terug.

De verschillende routes
Als je gaat roadtrippen heb je verschillende opties. Pak je de shortcut of een tourist drive? De snelweg of een landweg? Ook in dit programma heb je verschillende mogelijkheden.

Roadtrip uit jouw werkdip!

Roadtrip uit jouw werkdip!

  • Onlineprogramma van 7 modules met video’s en een werkboek
  • 3x mailcontact met mij, zodat jij je vragen kunt stellen
  • BONUS: Je krijgt toegang tot een live online masterclass over persoonlijk leiderschap en mindset t.w.v. 57 euro, zodat je daadwerkelijk in staat bent om het roer van jouw leven in eigen handen te nemen en stappen te zetten richting een toekomst waar jij blij van wordt!
  • BONUS: Je krijgt gratis toegang tot De shortcut van ‘werkt niet’, naar ‘werkt wel’ t.w.v. 37 euro. 

397 euro

FAQ

Hoe werkt 'Roadtrip uit jouw werkdip!'?

Na aanmelding ontvang je inloggegevens voor de online leeromgeving per mail. Hiermee log je in op de site die ik je meestuur en dan kun je beginnen! Elke week komt er een nieuwe module online te staan die je doorloopt en elke module heeft een ander thema. In de modules vind je video’s met een uitleg en een werkboek met praktische opdrachten.

Wanneer vinden de online Q en A's plaats?

Welk pakket je ook kiest, er zitten altijd twee online Q en A’s bij. De Q en A’s zullen gepland worden op verschillende dagen en verschillende tijdstippen, om er zo voor te zorgen dat de kans groot is dat je er bij kunt zijn. Lukt dit toch niet? Dan kun je de replay terugkijken. Deze blijven altijd beschikbaar. De vragen voor de Q en A kun je vooraf insturen, dus ook als je er niet bij kunt zijn kun je hier gebruik van maken en dan beantwoord ik je vraag in de Q en A.

Welk pakket moet ik nemen?

Welke keuze je ook maakt, je gaat groeien en stappen zetten. En je mag daar trots op zijn! Jij kiest voor verandering en vooruitgang, je durft te investeren in jezelf. Supertof. Het Basic pakket is in het leven geroepen omdat ik het programma toegankelijk wil maken voor iedereen, ook als je wat minder te besteden hebt.

Het Premium en VIP pakket is perfect als je een wat diepgaander programma zoekt. Omdat ik met jou meekijk in de individuele coachcalls, kan ik je nog meer inzichten geven. Loop je ergens in vast? Dan zorg ik ervoor dat je weer verder kunt. Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Dan wijden we daar een coachcall aan zodat jij daar in vervolg op een constructieve manier mee om kunt gaan. Hiermee gaan het Premium en VIP pakket een stapje dieper dan het Basic pakket. 

Twijfel je nog steeds? Ik denk graag met je mee. Stuur me gerust en vrijblijvend een appje naar 06-44609475 of mail naar info@anniekwitteveen.nl.

Komt er één concreet antwoord uit het programma?

Net als in de liefde geloof ik dat er niet maar één specifieke baan is waar jij met jouw kwaliteiten optimaal kunt shinen. Er zullen meerdere werkplekken zijn waar je gelukkig van zult worden. Na dit programma weet jij wat een baan moet hebben om er happy van te worden en waar jij op moet letten. En dat geeft zo enorm veel focus en rust. Eindelijk kun je de twijfel vaarwel zeggen en op naar werk waar je blij van wordt!

Ik heb weinig tijd, is Roadtrip uit jouw werkdip! iets voor mij?

Roadtrip uit jouw werkdip! is een onlineprogramma en je kunt dus zelf indelen wanneer jij tijd vrij maakt om er mee aan de slag te gaan! Dit kan eens per week, maar ook een paar keer per week een wat korter moment. Het is een bewustwordingsproces en je zult zien dat je er gedurende de week in je hoofd al mee bezig zult zijn. En da’s mooi! Want zo gaan er kwartjes vallen.

Gaat dit ook voor mij werken?

JA! Je gaat zoveel over jezelf leren in het programma. En alles op een positieve manier, because I love good vibes! Door op zo’n positieve manier met je ontwikkeling bezig te zijn zul je merken dat je zelfvertrouwen groeit, je kansen en mogelijkheden gaat zien, in actie durft te komen en je je fijner voelt gedurende de dag. En al die belemmerende gedachtes die je nu misschien hebt? Je gaat ze onder ogen zien en leren hoe je daar mee om kunt gaan, zodat jij ass kunt gaan kicken en je niet meer laat tegenhouden door angst. Woohah!

Als ik er zelf niet uitkom, hoezo zou iemand anders me dan kunnen helpen?

De vraag is vaak niet WAT je zou moeten weten om erachter te komen of een baan bij je past. de vraag is vaak HOE  je daar achter komt. En die HOE heb ik voor je uitgezocht! Door praktische opdrachten te maken, ontdek je de informatie die je nodig hebt. Soms is dat verrassend, soms niet. Het gaat er om dat je het weer helder hebt voor jezelf. Zoals iedereen heb je blinde vlekken, dingen die zo normaal voor je zijn dat je ze niet meer ziet. Door dit programma worden die blinde vlekken zichtbaar. Daarbij krijgt je zelfvertrouwen weer een boost en durf je stappen te zetten! Want wees eens heel eerlijk: was je ook op deze site belandt als je niet een beetje hulp zou kunnen gebruiken?

Hoe lang houd ik toegang tot het programma?

Je houdt toegang tot Roadtrip uit jouw werkdip! zolang het bestaat. En aangezien hij fonkelnieuw is, blijft hij nog wel even!

Wat nou als het uiteindelijk toch niet bij me past?

Je loopt geen enkele risico. Binnen 14 dagen kun je aangeven dat het programma niks voor jou is en je krijgt je geld terug.

Lovenotes

Ik had nog nooit iets van coaching gehad dus ik vond het een beetje de vraag van wat moet ik me er bij voorstellen, hoe gaat dat dan precies en ga ik daar wat aan hebben. Ook een beetje het vooroordeel van, zijn dat dan niet dingen die ik ook zelf had kunnen bedenken. Dat had ik wel een beetje aan het begin omdat ik het gewoon niet wist en uiteindelijk heb ik het dan toch maar gedaan omdat ik dacht het kan nooit kwaad en misschien heb ik er wat aan.

Ik kwam er zelf gewoon niet uit. Ik merkte dat ik niet verder kwam en niet wist wat ik wilde en waar ik moest zoeken. En hoe ga je er anders achter komen als het niet vanuit je zelf komt en je gaat geen coaching doen. Vandaar dat ik dan dacht ik kan het altijd proberen, ik kan gewoon kijken wat ik er aan heb.

Uiteindelijk heb ik er heel veel aan gehad. Meer nog dan ik had verwacht. Ik heb heel veel dingen geleerd, over mezelf, wat ik kan, wat ik wil, wat ik nodig heb en wat ik belangrijk vind. Dat zijn dingen die je ergens misschien wel weet van jezelf maar waar je niet gelijk aan denkt. Dat je dat je blijft hangen in je studierichting of de werkrichting waar je nu in zit, en daar ben ik wel uit gekomen. Ik heb nu het gevoel dat ik veel beter weet wat ik wil en dat ik een basis heb waaruit ik verder kan, dus ik heb er heel veel aan gehad.

Door de opdrachten en de vragen tijdens de coachingsgesprekken merkte ik dat ik ‘gedwongen’ werd om er over na te denken. Het resultaat is dat ik nu veel beter weet wat ik wil en wat ik kan en welke kant ik op wil en dat geeft me een stuk meer rust.

Weet je dat je niet zo door wil als nu, maar niet goed waar je moet beginnen? Merk je dat je blijft hangen in hetzelfde cirkeltje? Dan is dit traject iets voor jou!

Arja

Voordat de start van mijn traject bij Anniek had ik een baan zonder voldoening, te weinig inkomsten en voelde ik me ontzettend gestresst. Ik heb de afgelopen paar jaren verschillende banen gehad die niet goed bij me pasten maar ik had geen idee hoe ik een baan zou kunnen vinden die wel bij me past. Ik zocht wel naar vacatures en vond ook wel vacatures die beter passend zouden zijn dan wat ik deed, maar toch bleef die twijfel en een zeurende stem van dat dat het ook nog niet was en dan waagde ik de sprong niet.

Nu heb ik dankzij het traject met Anniek heel helder welke richting ik op wil, waar een baan en werkgever voor mij aan moeten voldoen, wat mijn kwaliteiten zijn en wat de inhoud en vorm van het werk moet zijn om er voldoening uit te halen. Ik heb een plan om dit te bereiken en weet dus nu echt welke stappen ik moet en wil zetten! In mijn geval betekent dat dat ik weer een studie ga doen en bezig ben met een bedrijfsplan. Ik heb weer een stip aan de horizon en zie de toekomst met veel meer vertrouwen en plezier tegemoet!

Ik vond het traject echt heel erg leuk om te volgen. We keken heel lang open naar alle opties en Anniek moedigde me aan om ook de wat spannender opties te verkennen zoals een eigen bedrijf beginnen. We werkten niet te snel naar een resultaat maar toch was het erg doelgericht. Ik vond het echt heel fijn dat er vanaf het begin af aan en eigenlijk wel heel lang in de coaching heel open gekeken wordt naar wie ben jij en wat wil je? Dat maakt dat je heel erg vanuit jezelf kijkt naar wat je zelf wil, en wat er kan. Dat vond ik echt heel prettig en dat heb ik nog niet eerder zo meegemaakt. De gesprekken gingen altijd over iets van wezenlijk belang en dat vind ik mooi. De apen en beren die ik op de weg zag zijn veel kleiner geworden en het belangrijkste is dat ik nu weet hoe ik met die apen en beren om kan gaan.

Anniek is een topper die met een persoonlijke aanpak doelgericht met je aan de slag gaat. Ze motiveert en stimuleert en kijkt kritisch met je naar hoe je iets aanpakt maar dit voelt nooit als veroordelend. Kortom een fijn mens om mee te werken! Ik ben erg blij dat ik bij haar dit traject gevolgd heb!

Ik zou de coaching aanraden aan mensen die zoekende zijn in hun baan, die nu geen voldoening uit hun werk halen maar die ook niet weten hoe ze dat wel kunnen krijgen. Mensen die vast zitten en die niet weten hoe ze het aan kunnen pakken.

Margriet

Ik kwam het webinar van Anniek tegen op Facebook, eigenlijk als puur toeval. Ik dacht: laat ik eens kijken, raakte vet enthousiast en ben er direct voor gegaan en ingestapt in het coachingstraject.

Ik zat zelf denk ik een beetje vast in het negatieve van, ik kan niks, het zal wel niet goed genoeg zijn, wat wil ik nou eigenlijk, ik weet niet wat ik wil. Eigenlijk heel veel excuses bedenken omdat ik dacht dat ik wat ik wilde niet kon. Maar door daar naar te kijken en ook te kijken naar wat ik vroeger leuk vond en wat ik door al die periodes heen leuk vond, kwam ik erachter dat ik altijd hetzelfde leuk heb gevonden en dat nog steeds heel leuk vind. Ik ben meer gaan kijken naar de dingen die ik wel goed deed, in plaats van alleen maar denken niks is goed. Door alle opdrachten die je doet en de gesprekken met Anniek ga je op een andere manier naar jezelf, de situatie en je verleden kijken. Doordat ik er op verschillende manieren naar ging kijken, geeft het een ander resultaat.

Wat ik niet had helemaal verwacht had is dat ik mijn huidige baan ook wel weer leuk zou vinden, wat wel prettig is omdat ik die baan nog steeds heb. Doordat ik binnen mijn huidige baan heel erg ging kijken naar wat ik wel leuk vindt, heb ik er nu meer plezier in. En dat ik dankzij de coaching ook zelf weet welke richting ik op wil. Ik ben vrolijker op mijn werk en merk dat het allemaal veel lekkerder loopt en dat is heel fijn. Ook is mijn zelfvertrouwen gegroeid, omdat ik nu veel beter weet wat ik kan.

Eigenlijk zou het voor bijna iedereen goed zijn om dit te doen. Als je vastzit in je huidige baan of als je twijfels hebt ofzo. Gewoon iedereen die twijfels heeft. Ik heb collega’s die al 25 jaar hetzelfde doen en ik denk ook voor die mensen is het goed om te kijken, is dit nog wel wat bij me past, wordt ik hier blij van.

Ik vond het ook gewoon gezellig. Ik heb het als prettig ervaren dat Anniek redelijk dezelfde leeftijd heeft en daardoor een beetje dezelfde mindset heeft en uit dezelfde generatie komt.

Anne

Contactgegevens

Seino van Dorthlaan 5
7437 VZ Bathmen

Whatsapp: 06 – 44 60 94 75
info@anniekwitteveen.nl
KvK: 74444441

Nieuwsbrief

© Anniek Witteveen | Privacybeleid | Ontwerp door inventar.nl