Discover. Explore. FLY!

Je leeft van weekend naar weekend. Van vakantie naar vakantie. Want die baan van jou, daar word je niet blij van. Elke dag vertrek je met een knoop in je maag naar het werk. Je hebt van piekeren en twijfelen een dagtaak gemaakt. Het lukt niet om tot actie over te gaan waardoor je je gefrustreerd en somber voelt. En onzeker, want inmiddels ben je al lang vergeten waar jouw talenten liggen. Je voelt dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit. Je wil wel anders, maar het lukt niet omdat je geen idee hebt hoe en waarheen. Of je hebt wel een diepgewortelde wens, maar durft deze niet tot uiting te brengen.

Veel twintigers en dertigers twijfelen aan hun baan, met als gevolg:
• Je voelt je onrustig, piekert veel en vraagt je af of dit het wel is
• Je voelt je futloos en hebt geen zin om dingen te ondernemen of vlucht in leuke dingen om die niet leuke baan te compenseren
• Je hebt het gevoel dat je meer capaciteiten hebt dan je nu laat zien
• Je wilt wel anders, maar hebt geen idee hoe of wat dat dan moet zijn
• Je lichaam protesteert: je slaapt slechter, hebt vaak hoofdpijn en/of bent vaak moe

‘The bad news is time flies. The good news is you’re the pilot.’

Je hebt een gebrek aan richting en focus. Je weet immers wel dat je eigenlijk wat anders wil. Dat er iets anders nodig is om jou te laten shinen. Iets dat jou laat borrelen van energie. Soms probeer je wel in actie te komen, bijvoorbeeld door vacatures te zoeken. Om vervolgens te denken dat jij vast niet degene bent die ze zoeken. Of wel een brief te schrijven om die vervolgens niet te versturen. Het gevoel hebben te willen vluchten in reizen of leuke dingen te ondernemen, uit frustratie en wanhoop. Jezelf de schuld geven, want het ligt vast aan jou. Jij twijfelt altijd aan alles. Soms het gevoel hebben te weten wat je wilt: damn dat voelt goed! Om er vervolgens achter te komen dat het vooral erg interessant klonk, maar het in de praktijk toch iets anders werkt dan verwacht. Hopen dat de antwoorden komen met de tijd. Maar eerlijk gezegd is er al veel tijd verstreken en ben je nog geen steek verder…

En weet je, het is niet eens zo gek. Er zijn tegenwoordig zoveel keuzes te maken. De wereld ligt aan je voeten en je kunt alles worden wat je wilt, dat is het idee. Daarnaast wil je het graag zelf uitvinden allemaal, in plaats van hulp te vragen. Maar wees eens eerlijk, hoe lang loop je al met deze twijfels rond? Wat heb je zelf al geprobeerd en wat is er concreet verandert? Je weet dat je niet happy bent en dat je het graag anders wil, hoe lang blijf je er nog mee rondlopen voor je in actie komt? Hoe ver laat jij het komen en hoe lang trek je dit nog voor het van kwaad tot erger gaat?

‘Your wings already exist, all you have to do is FLY’

Hoe zou het voor je zijn als jij wél weet waar je in uitblinkt? Wat jouw kwaliteiten zijn en waar jij supergoed in bent? Dat je weet wat jouw drijfveren zijn en keuzes durft te maken. Daadwerkelijk in actie komt in plaats van het leven aan je voorbij ziet gaan? Dat je je energiek voelt en focus hebt welke baan perfect bij jou past? Ben jij klaar om te vliegen?

Discover. Explore. FLY! 1:1 programma

Discover.
Ontdek waar jij van nature supergoed in bent. Wat voor jou de normaalste zaak van de wereld is, maar anderen in jou waarderen. Kom erachter waarom jij doet wat je doet. Wat jouw vuurtje is that keeps you going, ook als het even niet loopt zoals je had gehoopt. 

Explore.
Onderzoek waar jij energie van krijgt. Wanneer vliegt de tijd en wat ben je dan precies aan het doen? Wanneer begint het bij jou te borrelen van energie?

FLY!
Vlieg! Kom in actie! Doordat jij nu helemaal duidelijk hebt wat je wil en kan, weet jij precies welke baan bij jou past. En als je weet wat er bij je past, kun je vol vertrouwen en rust kiezen voor een baan waar jij je happy voelt. Of dit nu je huidige functie of een andere is, dat is helemaal aan jou!

Na dit programma:

 • Weet jij waar je in uitblink
  • Weet waar je energie van krijgt
  • Weet je waarom jij doet wat je doet, en heb je superhelder wat jouw drijfveren zijn
  • Heb je inzicht in wat jou tegenhoudt en hoe je hier mee om kunt gaan
  • Weet je wat jij belangrijk vindt en zoekt in een baan en handelt hier naar door keuzes te maken.

Resultaat: rust, duidelijkheid en met vertrouwen de toekomst in!

Discover. Explore. FLY!

 • 6 gesprekken van 60-75 minuten. Live op kantoor in Deventer of via Skype/Zoom

 • Tussen de coaching gesprekken door de mogelijkheid om mailcontact op te nemen mocht je vragen hebben

 • Een ‘Your journey’-document, waarin al jouw kwaliteiten en vaardigheden instaan zodat je iets tastbaars hebt van de coaching. Onwijs handig voor als het iets is weggezakt of als je gaat solliciteren!

Yep, dit wil ik!

Deze investering in jezelf bedraagt 697,- euro. Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Werkgevers willen tevreden werknemers, en zijn vaak bereid om coaching (deels) te vergoeden. Bijvoorbeeld d.m.v. loopbaanbudget. Het is dus zeker de moeite waard om jouw wens bespreekbaar te maken met je leidinggevende. In het geval zij het traject volledig vergoeden, geldt bovenstaande prijs excl. BTW.

GA NAAR CONTACTFORMULIER

FAQ

Waarom zou een coach mij kunnen helpen?

Want als je het zelf niet weet, waarom zou iemand anders het dan wel weten, right? Waarschijnlijk heb je al eens met je omgeving besproken dat je even niet zo goed weet wat je wil. Dit kan helpen en het is goed om het te delen. Vergeet echter niet dat iedereen reageert vanuit zijn eigen perspectief. Je moeder bijvoorbeeld, zal misschien veel waarde hechten aan veiligheid. De veiligheid van een vaste baan en inkomen, liever dan het risico nemen van een tijdelijk contract of onzeker inkomen. Niet altijd helpend. Het kan daarom fijn zijn om met iemand te praten die verder weg staat van jou en de situatie waarin je zit. Iemand die naar je luistert en waarvan het enige belang is dat jij verder komt en gelukkig wordt. Laat ik nou net zo iemand zijn!

Ik vind het retespannend om naar een coach te gaan...Wat nu?

Yep, snap ik! Misschien heb je een beeld bij coaching waarbij je allerlei moeilijke dingen moet bespreken of zelfs moet praten over pijnlijke gebeurtenissen die je hebt meegemaakt. Het is goed om te weten dat je niks ‘moet’. Indien het relevant is mag het, maar het hoeft niet. Coaching is namelijk gericht op de toekomst, de blik vooruit! We zullen het vooral hebben over jouw kwaliteiten en mogelijkheden, dus een positieve vibe! Voel je toch nog een drempel? Het is altijd mogelijk om telefonisch contact te hebben zodat eventuele twijfels weggenomen kunnen worden en je wellicht beter kunt bepalen of je een klik met mij voelt.

Het is best een flinke investering, kan ik hier een vergoeding voor krijgen?

Helaas is coaching niet opgenomen in de zorgverzekering. Dit betekent dat je werkgever of jijzelf de kosten zullen moeten betalen. Werkgevers vinden het belangrijk dat hun medewerkers tevreden zijn, dus zijn vaak bereid om de kosten (deels) op zich te nemen, bijvoorbeeld d.m.v. loopbaanbudget. Vraag dus bij je leidinggevende wat de mogelijkheden hiervoor zijn! Indien je zelf voor de kosten opdraait, is het mogelijk om in delen te betalen.

Kan ik ook een los gesprek boeken?

Bewustwording is het belangrijkste onderdeel van coaching. Dit proces kost tijd. Ik kan je daarom het best helpen als ik je een tijdje geregeld spreek, zodat je de tijd hebt om tot inzichten te komen en het proces goed op gang kan komen. Dit is de reden dat ik een coaching pakket aanbiedt en geen losse afspraken, zodat jij er alles uit kunt halen wat er in zit. Mocht jouw situatie om maatwerk vragen, neem dan contact met me op.

Yes please!