De shortcut van ‘ werkt niet’, naar ‘werkt wel’

Ben jij ook zo’n ambitieuze, levenslustige chick die graag hard werkt, goed werk aflevert en vanuit passie werkt?

Maar denk je vaak dat..
– Je geen ander werk kunt dan de baan die je nu hebt
– Je misschien maar gewoon moet accepteren dat je met tegenzin naar werk gaat, er is overal wel wat
– Je de lat te hoog legt. Perfectie bestaat niet toch?
– Je een eeuwige twijfelaar bent en dat die twijfel dus toch nooit zal verdwijnen

Volg dan deze training waarin ik je meeneem in de eerste stappen naar meer duidelijkheid rondom je werk, waardoor je je focus richt op wat een baan wél moet hebben om er happy van te worden en een helder beeld hebt van wat jij te doen hebt om jouw doel te behalen.

Shift je focus van negatief naar positief

Wat je aandacht geeft groeit

Die uitdrukking ken je vast. Hoe zit het met jouw aandacht? Waar is die opgericht? Kijk, ik visualiseer het vaak als een campinglampje. Zo eentje op je voorhoofd. Waar je naar toe kijkt, schijnt licht. Zo is het ook met je aandacht. Kijk jij naar alles wat er niet is? Dan staat dat in de spotlight. Wat doet dat met je gevoel, denk je? Juist, daar ga je je niet beter door voelen. Klinkt niet echt tof toch?

Je bent je er bewust van dat je veel meer kunt dan dit. Je voelt het tot in je tenen. Maar hoe krijg je dat eruit dan?! Dat is waar je vastloopt. Geloof mij, ik ken de struggle maar al te goed. Waar je achter moet komen is misschien geen rocket science, het voelt wel zo. Een gemiddelde wiskundesom is makkelijker.

Waarom deze training?
Zoals ik al noemde zijn deze twijfels mij niet vreemd. Ik heb er meerdere jaren mee geworsteld, tot ik er klaar mee was. Dat klinkt nu heel stoer, maar eerlijk gezegd stond ik aan het randje van een burn-out. Ik had elke dag hoofdpijn, was mega onzeker geworden en vooral bezig met vluchten voor mijn eigen gevoel (want dat gevoel daar werd ik niet blij van..). Na een aantal jaar struisvogelpolitiek ben ik keihard aan mezelf gaan werken en weet ik nu beter wat ik wil dan ooit.

Door mijn eigen ervaring, aangevuld met >10 jaar maatschappelijk werk ervaring en tientallen coachklanten, weet ik goed wat werkt. De eerste stap om uit je twijfel te komen is bewustwording. Serieus stil staan bij wat je nu al weet. Voelen wat er in je lichaam gebeurt, want dat vergeten we nog wel eens. We kijken vooral vooruit en vergeten te leven in het nu, waardoor we minder luisteren naar wat ons lichaam ons te zeggen heeft.

#Hoedan?
Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst ontvang je een mail met de toegangslink naar de training. In deze mail vind je ook het wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de beveiligde leeromgeving. De training start met twee video’s en daarna kun je aan de slag met het invullen van het energy template en het werkboek. We sluiten de training af met een visualisatie om jouw doel of wens zo helder te maken, dat het logisch is dat je jouw doel gaat behalen!

Na deze shortcut weet jij…

✓ Waar jij van gaat sprankelen van energie en hoe je dit meer kunt inzetten in jouw dagelijkse leven en in werk
✓ Wat je niet en juist wel zoekt in een baan
✓ Wat jouw droom of wens is en welke stappen je hebt te zetten om dat doel te halen

De investering voor De shortcut van ‘werkt niet’, naar ‘werkt wel’ is slechts 17 euro incl. BTW.

Wie is Anniek Witteveen?

Fulltime levensgenieter, reisaddict, mensenmens in hart en nieren gecombineerd met een introvert karakter: aangenaam! Ik ga volledig aan op het verder helpen van mensen. Ik geloof dat als jij werk gaat doen waar je echt blij van wordt, de wereld daar een stukje mooier van wordt. Kijk maar: als jij lekker in je vel zit, zal je hele directe omgeving dit merken. Ga je dan ook nog eens werk doen waar je happy van wordt en goed in bent? GOUD! Dat is waar ik megagelukkig van word.

Op 17-jarige leeftijd maakte ik de keuze om Maatschappelijk Werk en Dienstverlening te gaan studeren vanuit die liefde voor het helpen van mensen. Jarenlang heb ik als hulpverlener gewerkt binnen de maatschappelijke opvang, verslavingszorg en psychiatrie. Toen ik op mijn 25e in een quarterlife crisis (ja dat bestaat echt!) belandde en daar ook weer uit kwam, werd er een zaadje geplant om iets met coaching te gaan doen. Mijn quarterlife crisis bestond namelijk helemaal uit die ‘wat wil ik nou eigenlijk en welke baan past er bij me?’ vragen. Ik kwam er achter dat ik niet de enige was die daar mee struggelde. Een aantal jaar en een coachingsopleiding later, groeide dat geplante zaadje uit tot een mooie plant. Nu mag ik mijn ervaringen inzetten om anderen te helpen!

FAQ

Wanneer start de training?
Je kunt direct starten zodra je de mail met de inloggegevens hebt ontvangen.
Wat kost de training?
Jouw investering is slechts 17 euro incl. BTW.
Voor wie is de training interessant?
De mini-training is een must-do voor iedereen die twijfelt aan zijn of haar baan, of op banenjacht is en niet goed weet wat belangrijk is om op te letten.
Hoe lang blijf ik toegang houden?
Je behoudt toegang tot het programma zolang het bestaat.
Wat als ik niet tevreden ben over de inhoud?
Ik ben er van overtuigd dat deze training jou helpt om de eerste stappen naar meer duidelijkheid te creëren. Je krijgt een 14 dagen niet goed, geld terug garantie.