Toegang tot Roadtrip uit jouw werkdip, de online editie! Incl. korting en bonussen

Totale waarde 497 euro

Nu beschikbaar voor 347 euro

Onlineprogramma Roadtrip uit jouw werkdip
✓ Volgens een doelgericht plan stap voor stap duidelijkheid vinden in wat een baan voor jou moet hebben om er blij van te worden
✓ Ideaal als jij zelfstandig aan de slag wil, op jouw eigen tempo en tijd
✓ Je behoudt toegang zolang het programma bestaat, er is geen tijdsdruk
✓ 7 modules met korte video’s en werkboeken, gebaseerd op de vragen uit de ‘wat wil ik nu?’-trechter

Bonus: Mindset masterclass. Na deze masterclass snap jij welke invloed de werking va ons brein heeft op de keuzes die jij maakt en hoe je hier mee om kunt gaan. Praktisch en concreet, zodat je wat je geleerd hebt direct in de praktijk kunt brengen!

497 euro

347 euro

Je wil graag een baan waar je met plezier naar toe gaat, maar..

❌ Je hebt geen idee welke baan dit dan moet zijn, waardoor elke vacaturejacht op niks uitloopt
❌ Je bent onzeker geworden: kun je wel iets anders? Dit zorgt ervoor dat je niet in actie komt
❌ Je hebt geen focus, omdat je of heel veel leuk vindt of juist geen idee hebt wat je leuk vindt
❌ Je zit gevangen in jouw gouden kooi, je comfort zone. Het voelt veilig en vertrouwd, ook al ben je nu niet happy

Je wil een stip op de horizon. Een duidelijk doel waar je naar toe kunt werken, zodat je die baan gaat veroveren waar je met plezier naar toe gaat en trots kunt zijn op jezelf!

Stel je voor..

Stel je voor dat jij een concrete blueprint hebt van jezelf. Een soort handleiding waarin staat wie jij bent, wat je kan en nodig hebt. Een duidelijk kader waar een baan aan moet voldoen voor jou om er blij mee te zijn. Als je een vacature leest weet je binnen no time of dit een match made in heaven is voor jou of niet. Je kunt duidelijk onderbouwen waarom deze baan bij jou past, waardoor het schrijven van een sollicitatiebrief appeltje eitje wordt. Sollicitatiegesprekken worden een tweerichtingsweg, in plaats van een soort wedstrijd die je moet winnen door de perfecte kandidaat te spelen. Jij weet namelijk wat je moet vragen om goed in te kunnen schatten of jij jezelf met plezier ziet werken bij het desbetreffende bedrijf.

 

Klinkt goed?

I know! En het is geen rocket science, je moet alleen even de weg weten te vinden. Die weg heb ik inmiddels gevonden, waardoor ik al tientallen jonge professionals heb kunnen begeleiden op hun pad naar die baan waar ze blij van worden. In het onlineprogramma Roadtrip uit jouw werkdip neem ik jou stap voor stap mee in mijn methode, die ervoor zorgt dat jij jezelf een stuk beter leert kennen en daardoor de keuzes kunt maken waar jij gelukkig van wordt.

Dit heb jij na het programma bereikt

Jouw persoonlijke, unieke blueprint
Je weet precies wat je nodig hebt en waar een baan aan moet voldoen om er met plezier naar toe te gaan.

.

Een boost in je zelfvertrouwen
Je weet waar je knettergoed in bent en voelt dit ook echt, waardoor jouw zelfvertrouwen een flinke boost krijgt. Bonus: als je weet waar jij in uitblinkt, kun je het nog meer inzetten in je dagelijkse leven!
Actie in de taxi
Hoppa! Het is tijd voor actie. Nu jij weet wat je zoekt, kun je stappen gaan zetten naar die toekomst waar je blij van wordt en die baan die daar perfect bij past!

Get ready voor veel eye-openers 😉

Zij gingen je voor…

Bestemming onbekend

Een navigatie zonder bestemming is waardeloos. Het brengt je nergens. Zo werkt het ook in de zoektocht naar een passende baan. Het is fijn als je weet wat je niet wilt, maar als je niet weet wat je wel wilt dan ga je alsnog nergens naartoe. Precies dat ga jij leren in Roadtrip uit jouw werkdip: datgene wat je wél wil in een baan, zodat je daar ook naar toe kunt werken.

Nog even praktisch en concreet: wat gaat Roadtrip uit jouw werkdip je opleveren?

  • Je hebt een stip op de horizon, waardoor je weet waar je naar toe wil werken en hoe je dit gaat bereiken
  • Je weet waar jij in uitblinkt en kneitergoed in bent
  • Je snapt wat jouw energie geeft, zodat je dit nog meer in kunt zetten en dus ook meer energie zal ervaren
  • Je weet wat datgene is dat jouw voldoening geeft, zodat je hier op kunt focussen in de zoektocht naar een nieuwe baan
  • Je bent je bewust van de gedachtes die jou belemmeren en hoe je deze kunt ombuigen, zodat je ook daadwerkelijk stappen durft te zetten

Je hebt een praktisch en concrete blueprint van jezelf, die ervoor zorgt dat jij moeiteloos in kunt schatten of een baan bij jou past of niet!

En geloof mij, deze is goud waard tijdens sollicitatiegesprekken 😉.

Positive vibes only 😎

Over mij

In 2011 studeerde ik af op de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Mensen helpen is wat ik het liefste deed, dus ik startte met plezier op mijn eerste werkplek waar ik ook mijn jaarstage had gedaan. De eerste jaren waren top! Ik leerde veel en hield van de variatie die mijn baan me gaf. Tot ik steeds vaker begon te twijfelen.. is dit het wel echt voor mij?

Deze trend zette zich voort en ik kreeg er steeds meer last van. Mijn lontje werd steeds korter, ik had dagelijks hoofdpijn en ik was niet de vrolijke Anniek die ik eerder was. De twijfels rondom werk overschaduwde mijn hele dagelijkse leven, want ook als ik niet daadwerkelijk op het werk was, was ik er in mijn hoofd mee bezig. Wat wilde ik nou? Ik zocht wel vacatures, maar dacht bij alles dat ik het toch niet kon. Want dit is wat werktwijfels kunnen doen: blijf er lang genoeg mee doorlopen en je zelfvertrouwen brokkelt af!

Toen ik bijna in een burn-out belandde besloot ik dat het klaar was met mijn voortkabbelende leven waarin ik niet blij was. Ik investeerde in een coach en werkte hard aan mezelf. Ik begon meer en meer te beseffen waar het al die tijd op stuk liep. Ik moest een stapje terug, mezelf eerst goed leren kennen voor ik verdere keuzes kon maken.

Ik leerde waar mijn kwaliteiten liggen, wat mij energie geeft en waar ik mijn voldoening uit haal. Mijn zelfvertrouwen groeide en zo kon ik verdere stappen in mijn loopbaan gaan zetten. Wat me uiteindelijk tot hier gebracht heeft, waar ik mijn ervaring in mag zetten om anderen te helpen. Zo enorm dankbaar voor!

Inmiddels heb ik mijn eigen methode ontwikkeld waarmee ik al tientallen jonge professionals heb kunnen helpen. Wat de gouden sleutel voor mij was, bleek voor meer mensen te werken! Stap voor stap neem ik je mee naar het beantwoorden van die grote ‘wat wil ik nu?’-vraag. Duidelijk, concreet en praktisch.

Wat je in Roadtrip uit jouw werkdip gaat doen

Je volgt zeven modules, gebaseerd op mijn bewezen methode die je hiernaast ziet 👉.

Module 1: Waar wil ik naartoe?

Hoe wil jij dat jouw toekomst eruit ziet, heb je daar wel eens over nagedacht? Uiteindelijk leef jij niet om te werken, dus zou het toch superfijn zijn als je een baan vindt die bij jouw ideale leven past? In de eerste pijler gaan we in kaart brengen wat jouw huidige situatie is en waar je naar toe wil. Ook ga je op basis van jouw ideale leven op zoek naar je kernwaarden, waarmee je direct belangrijke informatie te pakken hebt.

Module 2: Waar ben ik goed in?

Wat is jouw time to shine? Waar blink je in uit? Alvast een tipje van de sluier: je bent in meer dingen goed dan je denkt! Veel dingen merk je zelf alleen niet meer op, omdat het zo natuurlijk voor je is. Het past zo bij jouw karakter dat je niet in de gaten hebt dat andere mensen dit juist enorm waarderen in jou. Tijd om het stof van jouw kwaliteiten te blazen en ze opnieuw uit te vinden in deze module!

Module 3: Waar krijg ik energie van?

Oeh, dit is zo’n fijne pijler! Want als jij leert zien wat jou energie geeft, kun je er meer van doen en daar word je direct blij van.

Module 4: Wat is mijn WHY?

Dit is misschien wel de meest uitdagende pijler van het hele programma! Je why… Datgene waar jij voldoening uit haalt en waardoor jij je nuttig voelt. De vorige modules waren vooral op jou gericht, terwijl deze module van jou op de buitenwereld gericht is. Hoe wil jij de wereld een beetje mooier maken? Wat kun jij voor een ander betekenen, waardoor je een positieve bijdrage levert? Je komt erachter in deze module!

Ook ga je alle informatie die je tot nu toe verzameld hebt, verwerken in jouw eigen Lonely Planet. Jouw gids naar die baan die bij je past! Deze is goud waard, omdat je jouw Lonely Planet vanaf nu naast vacatures kunt leggen en binnen no time ziet of een functie bij je past of niet. Ook in de voorbereiding voor een sollicitatiegesprek is ‘ie megawaardevol!

Module 5: Welke beroepen passen er bij mijn Lonely Planet?

In module 4 ga je een de slag met het creeren van jouw persoonlijke, unieke blueprint: je Lonely Planet! Nu je deze hebt opgesteld, gaan we in deze module kijken welke beroepen er bij jouw Lonely Planet passen. Tijd om eens zonder oogkleppen te kijken naar wat bij jou past!

Module 6: Waar houd ik mezelf tegen?

Als jij het antwoord op bovenstaande vragen weet, ben je al een eind op weg. Maar op weg naar verandering kan het maar zo zijn dat er iets in jouw koppie gebeurt. Als jij een keuze wil maken die buiten jouw comfort zone ligt, worden er kritische stemmetjes in jouw hoofd actief. ‘Kan ik dit wel?’, ‘moet ik dit wel doen?’ of ‘misschien kan ik toch beter blijven doen wat ik doe’, zijn voorbeelden van dit soort stemmetjes. Het is heel normaal om dit soort kritische stemmetjes te hebben, maar het kan je flink in de weg staan. In deze pijler ga ik je uitleggen hoe jij ervoor kunt zorgen dat deze stemmetjes jou niet meer tegenhouden en hoe je ze om kunt buigen!

Module 7: Throwback en futuregoals

In deze laatste module is het tijd om te doen wat veel mensen nog weleens vergeten: terugkijken naar waar je vandaan komen en je progressie vieren! Hoe zag jouw situatie eruit toen je startte? Welke stappen heb je gezet? En.. Misschien zijn er nog wat losse eindjes waar je mee aan de slag wilt. In deze module ga je deze in kaart brengen en een plan maken hoe jij hier de komende tijd aan wil werken.

Roadtrip uit jouw werkdip is geschikt voor jou als:
✅ Jij er klaar voor bent om voor eens en altijd een einde aan jouw werktwijfels te maken
✅ Je behoefte hebt aan praktische handvatten die jou gaan helpen in het zoeken van vacatures en het daadwerkelijke solliciteren
✅ Enig reflecterend vermogen is nodig om de opdrachten te volbrengen. Het programma neemt je stap voor stap aan de hand door de opdrachten, maar om tot goed resultaat te komen dien je eerlijk naar jezelf te kunnen kijken
De totale waarde bedraagt 497 euro
Nu beschikbaar voor 347 euro